Мариянов 2 #1 Публикувано 10 Август, 2010 незнам защо не светят изведнъж спряха.Незнам дали е от оная електроника към тях или от регулатора на светене или самите те са изгорели нещо някой компетентен да каже нещо ако може.От два дена немога да ги подкарам и съм отчаян вече как ли не ги подвързвах не тръгват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 10 Август, 2010 Смени инвертора колега, малката черна кутийка към която се свързват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #3 Отговорено 11 Август, 2010 а от каде мога да си го купя ако не е таина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 11 Август, 2010 Пращам ти инфото на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #5 Отговорено 11 Август, 2010 ако не стане както ти каза Stefan Milev смени лампичките може и проблема да е в тая не са много издражливи.... но нека за всеки случай послушай още някой съвет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 11 Август, 2010 ^^^Колега плазмените километражи нямат лампички. По темата: най-вероятно е инвертора, моя за ся пищи леко, но се надявам да не се скапе че като знам къде съм го наврял колега сподели поне цената каква е да го имаме навпредвид.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #7 Отговорено 11 Август, 2010 ами аз чесно казано го бях вързал към лампичката на таблото и сега е изгоряла atoma Колега и моя пищя леко преди да спре Надявам се с твоите да не стане така,ти към кое си вързал плазмите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #8 Отговорено 11 Август, 2010 (Редактирано) Аз съм вързал моите към една от лампите на таблото, но и да изгори лампата няма да има проблем, защото съм запоил кабелите за платката Силно се надявам да не изгори, нека си пищи ама да не гори Редактирано 11 Август, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 11 Август, 2010 Не се базикайте с тези неща, че таблата не се палят, много трудно. Слагайте качествени инвертори за да ви е мирна главата. Там където те пращам колега ще ти дадат хубав инвертор, аз карам с техен и потвърждавам, че е добър. Иначе имам и такъв свиреш, но не го ползвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #10 Отговорено 11 Август, 2010 Значи да зема да сменям моя докато е време ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове