Dragi4 1506 #1 Публикувано 5 Август, 2010 Голяма скука тука,ако има колеги в Licolnshire (Imingham,Market Rasen,Grimsby,Lincoln.....) около тези места,можем да си направим Неделна БГ сбирка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #2 Отговорено 5 Август, 2010 (Редактирано) С най-голямо удоволствие, но ми идва малко далече - 260 мили до Lincoln в едната посока( от Exeter ). Иначе в събота следобяд съм на Luton airport, да взема едни приятели от България Редактирано 5 Август, 2010 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #3 Отговорено 6 Август, 2010 ако можех да започна работа там............ всеки ден щяхме да си правим бг сбирки, до омръзване.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #4 Отговорено 14 Август, 2010 айде бе кога да те чакам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #5 Отговорено 14 Август, 2010 (Редактирано) Колеги ще ме извинявате за спама, но виждам, че сте в англия .. Можете ли да ми кажете какви пари върви там един прелюд 5 ген 2.2 Vtec 185 к.с. мисля, че беше .. че пред вкъщи има един с ляв волан, но без скоростна кутия(Колата е нов внос и миналия собственик явно е рекъл да се покаже на газар като за началото ...)и в момента се продава на добри пари .. Редактирано 14 Август, 2010 от venkYYY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #6 Отговорено 16 Август, 2010 (Редактирано) И каква е идеята? Искаш донор за тази пред вас, или кола, която да си караш? От отговорът ти зависи цената. А иначе са от£500 до £2000, че и повече. Редактирано 16 Август, 2010 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 16 Август, 2010 Драго, ако устискаш до ноември там брат и ти се прескача до Лондон /близо е мисля/, може да се намерим. Ще има и друг съклубар при мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #8 Отговорено 16 Август, 2010 Понеже и аз мисля да идвам към Англия, искам да ви питам лесно ли се намира работа там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове