Иво Ленков 132 #1 Публикувано 4 Август, 2010 (Редактирано) Здравейте!От няколко годии насам карам само японски коли,минах през почти всички марки и сега ми изпада една Интегра тип-Р 98г.-190 к.с..Та ще съм адски доволен,ако си кажете мнението за тази кола.Какво да очаквам,става ли за ежедневна употреба или не и т.н. Редактирано 4 Август, 2010 от Ivo Lenkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 4 Август, 2010 Питаш за една от иконите на Хонда.Автомобила е страхотен и са малко късметлиите,които го притежават.Един от най-добрите мотори Б18С.За този модел имаше предаване по 5-та предавка или Топ Гиър(не съм сигурен,кое от двете беше).Но нека преки впечатления да изкажат колегите,които имат този модел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 4 Август, 2010 Определено става за ежедневно каране стига по-стегната возия не те плаши. Като практичност бих казал е като сивик но е значително по здрава и усилена като купе, окачване, спирачки. Удоволствие е за спортно шофиране :(The Integra Type-R (DC2) was named as the 'best front-wheel-drive drivers' car ever' by Evo Magazine in 2006. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #4 Отговорено 4 Август, 2010 Здравейте!От няколко годии насам карам само японски коли,минах през почти всички марки и сега ми изпада една Интегра тип-Р 98г.-190 к.с..Та ще съм адски доволен,ако си кажете мнението за тази кола.Какво да очаквам,става ли за ежедневна употреба или не и т.н.А бе пич, такива чудеса не изпадат току-така. Май те надушвам, я кажи имаш ли баджанак с Прелюд? Пък между другото, ако не ти пасне за ежедневна, обади се, може да направим сделка. Я подкрепи темата с малко снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #5 Отговорено 4 Август, 2010 ...Я подкрепи темата с малко снимки. Ето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oncho-brodi 0 #6 Отговорено 4 Август, 2010 ХАХАХАХААХА не е тоя нащо момче ZAPPA баджанака си кара интеграта от зимата и си е доволен от нея само на спортния филтар се мръщи свиркал му много бе не го кефи ще ги трампим с на прелюда ако стават бе и да не стават ще ги напаснат моите пичове ама пич да знаеш тва интеграта не се кара бавно чисто и просто не може тя си иска газ да и се дава ма не харчи много 10-на като не я вкарваш в лютеницата но като цяло мнението ми като чожек които е карал такава ако испадне зимаия че е страхотна кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #7 Отговорено 4 Август, 2010 , . - ? Тия знаци кви са и за какво се използват? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darcosi 14 #8 Отговорено 5 Август, 2010 Ми какво да кажа нещо като японския голф ГТИ е . Много добра кола каране единствените недостатъци за ежедневна употрева според мен са:- Седалките се скапват.- Купето няма изолации и кагато навън вали и караш с 180 е малко шумно.- След 98ма модела е с 4.78 крайно предавателно число и се чустваш като на рали( но това е нормално все пак е спортна кола).Иначе само ++++++ове за колата. няма друга хонда която да спира и да стой по завойте така. А за бързината питайте Традиули ли къф е там(Рибата-Иван) той ще даде лични впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #9 Отговорено 5 Август, 2010 Колега , аз лично си мечтах много време за такава кола , мойте претенций бяха малко по големи. Аз държах колата да е истински японец ,истински JDM , производство само за Япония , да е БЯЛА , и да няма никакви наченки на някакъв тунинг. НАМЕРИХ я , след доста търсене и нерви намерих това което търсех. Каквото и да кажа за колата ще е малко , като серийна кола се представя прекрасно , вървене , разход , държанието и на пътя абе всичко си е на мястото.Много хора ме упрекваха как съм дал толкова пари за такава кола , с десен волан и 96г. , неможе да им се обясни за какво става на въпрос .Имам и сивик 7г. Тайпер , имам и S2000 , но ако си сложа ръката на сърцето най си ме радва Интеграта. Просто във Интеграта се чувствам най добре .Не казвам че другите коли са лоши , напротив страхотни са , но аз се чувствам най сигурно в Интеграта.Докато я караш дори и с по висока скорост по завойте се чувстваш сигурен , ако тръгне да поднася , всичко ства много бавно , имаш време за реакция да поправиш грешката си и да продължиш. Не е кола за дръпки на 400м. , тая кола си показва възможностите на писта , Мен лично във моята ме е возил Антон Тонев (HRONOS) , човек който се занимава с автомобилен спорт професионално , тества колата на писта Калояново при макасимално натоварване по завойте , думите му бяха че колата се държи прекрасно за серийна кола , имаш време за реакция в ситуация на поднясяне или нещо друго . Няма да ти хваля повече тая кола защото ако не спра сега ще пиша до утре сутринта . Ето я и моята гордост; http://forums.hondabg.com/index.php?showto...t=0&start=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #10 Отговорено 5 Август, 2010 Ми,какво да кажа след като прочетох повече суперлативи отколкото негативи,за което благодаря,звъннах на автокъщата да ми я докарат и сега седи пред сервиза.Вече е моя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #11 Отговорено 5 Август, 2010 Ми,какво да кажа след като прочетох повече суперлативи отколкото негативи,за което благодаря,звъннах на автокъщата да ми я докарат и сега седи пред сервиза.Вече е моя!Това е мъжка приказка вече !Честита да ти е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #12 Отговорено 5 Август, 2010 Честито колега.Колата наистина е невероятна.И аз съм си мечтал за такава,но не всеки има щастието да се сдобие с интегра.Ти си късметлия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #13 Отговорено 5 Август, 2010 Честито колега , хубаво е да се появяват повече расови автомобили по БГ пътищата . Безаварийно да си я караш и много щасливи моменти ти желая . Пускай някоя друга снимка на колата да и се порадваме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #14 Отговорено 5 Август, 2010 Ай честито, да те слуша и много да те радва.Пусни снимки та и клипчета та да и се порадваме и ние.Малко късно се сетих ама http://vbox7.com/play:e50a201a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #15 Отговорено 5 Август, 2010 Да ти е честита колата, колега! Ти просто не знаеш с каква кола си се сдобил, но като имаш впечатления, моля сподели ги .Едно видео и от мен: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #16 Отговорено 5 Август, 2010 (Редактирано) Честита да ти е колега и адски много безавариини километри.А за клипчето на парадокс тва да не е некои пистов мотор. Редактирано 5 Август, 2010 от mitko vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #17 Отговорено 5 Август, 2010 Приличат си, нали?! ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #18 Отговорено 9 Август, 2010 Колега мятай някой друга снимка да се кефим на красавицата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #19 Отговорено 9 Август, 2010 Хора,до няколко дни ще и сложа номера и тогава ще я снимам,За сега мога да ви кажа,че е на цвят-оранжева перла,и лети като чук без дръжка.Направо ме побърква! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #20 Отговорено 20 Август, 2010 (Редактирано) Така и така вече съм горд собственик на най-оранжевата Интегра,която можете да си представите,ама я да ви питам консумативи откъде да си закупя.За София иде реч. Редактирано 20 Август, 2010 от Ivo Lenkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #21 Отговорено 20 Август, 2010 Няма да ти кажем докато не качиш снимки Що не поръчаш от тука http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40389 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #22 Отговорено 20 Август, 2010 Няма да ти кажем докато не качиш снимки Що не поръчаш от тука http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40389Ами това не ми прилича на магазин,много виртуално изглежа,а аз обичам да си поприказвам с хората да видя това,което ще купувам и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #23 Отговорено 20 Август, 2010 братле да ти е честита новата придобивка и и качи няколко снимчици да се накефиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #24 Отговорено 20 Август, 2010 Утре ще взема да я наснимам,ама да ви кажа тая кола е голяма лудница.Върви като щура а удоволствието от шофирането е базкрайно.Като си тръгвам от работа винаги избирам най-дилгият маршрут до вкущи,а през деня не се сещам вече за скутера.Абе огън! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #25 Отговорено 20 Август, 2010 За консумативи - масла,течности,филтри пробвай в Бултрако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #26 Отговорено 21 Август, 2010 Значи е твоя интеграта която виждам от около седмица в жк. Надежда до магазина на Шкода? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #27 Отговорено 21 Август, 2010 Интегра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #28 Отговорено 21 Август, 2010 Екстра е колата. Мен ме дразни лепенката, ама важното е ти да си я харесваш. И вземи махни това "Кара: SUBARU" и сложи "Кара: Honda Integra". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #29 Отговорено 21 Август, 2010 Така и така вече съм горд собственик на най-оранжевата Интегра,която можете да си представите,ама я да ви питам консумативи откъде да си закупя.За София иде реч.Ако не си я обслужил виж тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #30 Отговорено 21 Август, 2010 ааааа колега знам я тази беше в една авто къща даже я гледах но не мислех да я копувам много добър външен вид има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #31 Отговорено 21 Август, 2010 Расова бегачка ! Честито да тие лъскава и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове