JimBeam 0 #1 Публикувано 4 Август, 2010 Здравейте колеги, първо да се похваля вече съм горд собственник на Prelude 4 ген. Разделих се със Сивика и сега се радвам на новата машина. Питанката ми е какво мислите за газовия инжекцион на фобос, тъй като те предлагат лизингов план за газовото?! А не ми се иска да слагам и после да имам прпоблеми?!Благодаря предварително.......... :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #2 Отговорено 4 Август, 2010 (Редактирано) E ти вече.... Са те изядоха със се спортната генерация Не стига че газ е срамна дума тука,пък и то на прелюд 4ка-класика....По темата-слагай смело.Това е кола с отосително прост ДВГ и не вярвам да има некви проблемаций след настройката....п.п.Газовата ще ти счупи колата,щото нема да я преш и за ден и кат навъртиш за 3 год над 100к и ще викаш-ш..бана газова,счупи ми 18год кола на 1500000 километра ... Да си я бех гледал пред блока бензинова и без да я карам-немаше да се строши никигаш.. ;) :D :D :D Редактирано 4 Август, 2010 от necentrovaniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1048 #3 Отговорено 4 Август, 2010 (Редактирано) Таргата на жена ми е с такъв и вече две години няма никакви ядове.Като цяло съм много доволен.п.с.Говорим за Б16 мотор.Колата работи перфектно и разлика във вървежа не усещам. Редактирано 4 Август, 2010 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #4 Отговорено 4 Август, 2010 Аз също не съм фен на газовите уредби, но си навъртам доста километраж.И предпочитам да я карам повече отколкото само да я гледам пред гаража... Бенза си е бенз но.... $$$$ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #5 Отговорено 4 Август, 2010 Газ Инжекцион на Прелюд 2.3i, нещо по специално? - Така е започнало при колегата rollin. И някъде беше писал впечатления от вече сложената уредба (точно Фобос мисля, че беше), но не ми се търси. Ако прецени ще се включи в темата. Ето и още една тема, с препратка към форума на Нисан: Впечатления за "Фобос"?, Газов инжекцион на Хонда. Може и тази тема да погледнеш: Кой с каква Газова Уредба кара?, само за ГАЗ-аджии! А може да използваш и търсачката. Не ставала за нищо четох, 'ма чак пък съвсем за нищо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #6 Отговорено 4 Август, 2010 Всичките съм ги прегледал Благодаря все пак... просто исках още малко впсечетления и ако може конретно за фобос... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #7 Отговорено 4 Август, 2010 То това мнение на rollin, за което споменах, е било точно от темата "Кой с каква Газова Уредба кара?", ето го: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...st&p=425280. Нищо де, очаквай и други включвания, дано са по-полезни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #8 Отговорено 5 Август, 2010 (Редактирано) вече 10 000 км с Фобоса и не мога да се оплача от него...Успях да го пробвам колко върви на газ 220 вдигна но по плавно става....(икономичен режим), на другите не го карам много понеже гоня икономия все пак Разхода се запази както още от самото начало, миналия ден ходих до Смолян и ми даде 7.8/100, в града 11-12/100 но аз карам малко "лошо", ако я дам на бащата ще падне още сигурен съм Евала на Илийката от Съединение дето ми я сложи и настрои и сега си карам без грижи Редактирано 5 Август, 2010 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове