едмундо 34 #1 Публикувано 3 Август, 2010 http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/avtom...onda-s2000.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #2 Отговорено 3 Август, 2010 Найстина интересно четиво, даже много ме изкефи.Не четете коментарите, просто ....... нямам думи колко ограничени хора има на тоя свет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sisqo 177 #3 Отговорено 3 Август, 2010 Уникален автомобил Очакваме и заместника, дано от любимата марка не ни разочароват, както се говори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #4 Отговорено 3 Август, 2010 Страшни коментари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #5 Отговорено 3 Август, 2010 (Редактирано) Аууу мнго са надъхани с коментарите. С тигра щял да дърпа хондата лягам си развеселен Редактирано 3 Август, 2010 от dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #6 Отговорено 3 Август, 2010 Много хубава статия, 10х! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #7 Отговорено 3 Август, 2010 Само едно не ми харесва в S2000, не е за високи и/или дебелички хора. За да караш S2000 трябва май да си стандартен някаф :cool: 1.70 60 кг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #8 Отговорено 4 Август, 2010 (Редактирано) Само едно не ми харесва в S2000, не е за високи и/или дебелички хора. За да караш S2000 трябва май да си стандартен някаф :cool: 1.70 60 кг Аз съм 1.90 / 80кг и това е единствената кола от тези които съм притежавал, в която да се чуствам толкова комфортно И аз отначало бях малко скептичен, но главата ми не опира в тавана за разлика от другите коли. Същото важи и за краката ми. Не опират във волана, като се има в предвид, че той не може да се регулира. Иначе няма спор, колата е истински звяр, но не всеки може да я оцени. Аз не съм сигурен, че искам да я сменя за НСХ Редактирано 4 Август, 2010 от lz2lps Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #9 Отговорено 4 Август, 2010 Много добра кола,можеби мечта на всеки хондаджия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #10 Отговорено 4 Август, 2010 Напълно съгласен. Въпреки, че падна акциза все още са пълна рядкост в обяви "продава" и държат височка цена. Наистина ли е толкова скъпа поддръжката и резервните части (консумативи, накладки, дискове, съединител) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #11 Отговорено 4 Август, 2010 (Редактирано) Ми то си се знае че Японските коли са с най-напомпаните атмосферно двигатeли , защото взимат технологията от мотоциклетите си , до незнам си колко хил. обороти , както е тая до 9000-10000rpm както и са повечето автомобили на Хонда , и за това докато тръгне да набира като си пише по-книгите , и трябват поне 6000rpm , което означава че на старта с една Тигра 1.6 16v , ше и пръсна.....на тая Китайка. А със една Астра (същата година) OPC 240hp , просто не я виждам никъде тая бръкма която я хвалите само на приказки Тая бълха върви колкото TDI с чип, пък частите са колкото на Porshe 911 :cool: :cool: Редактирано 4 Август, 2010 от Данчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #12 Отговорено 4 Август, 2010 Напълно съгласен. Въпреки, че падна акциза все още са пълна рядкост в обяви "продава" и държат височка цена. Наистина ли е толкова скъпа поддръжката и резервните части (консумативи, накладки, дискове, съединител) ?Виж какво пише под таблицата!Цените са за оригинални резервни части по справочника Eurotax Schwacke /без ДДС/ за модел Honda S2000 /240 к. с./, произведен 2000 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #13 Отговорено 4 Август, 2010 (Редактирано) Само едно не ми харесва в S2000, не е за високи и/или дебелички хора. За да караш S2000 трябва май да си стандартен някаф :cool: 1.70 60 кг Аз съм 1,93см112кг. а отностно цените.... не са евтини, но не са и нещо кой знае какво !Свещи NGK iridium - 180лв.Наклатки ТRW - 80-100лв.Дискове - 200-250лв/1бр.Съединител - 500-600лв.Това е горе-доло като консуматив Редактирано 4 Август, 2010 от insulin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #14 Отговорено 4 Август, 2010 Тая информация за частите не е вярна , фаровете струват 1180лв. за 1бр. , оригинален тук в бултрако .В щатите са около 400$ 1бр. оригинален . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #15 Отговорено 4 Август, 2010 Insulin е най-близо по отношение на цените Накладки: оригинални предни + задни към 100$Скоростна: 3000$Двигател: 6000$Фар: 450$Стоп: 200$ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #16 Отговорено 4 Август, 2010 (Редактирано) Исках да кажа че във сайта със статията за S2000 не е вярна информацията аз знам колко са частите в момента обслужвам такава кола и от другата седмица съм на пътя А за коментарите във сайта , диви селяни и неразбиращи хора винаги ще има , те не могат да разберат какво усещаме ние когато си караме колите (ХОНДА) , нямат толкова мозък в малките си главички за да се докоснат до тия коли , напоследък всичко е злоба и завист в БГ , така че не се нервирайте за такива коментари казани от черногледи хора . Не можем да ги променим , те просто ще си умрът с калибрите и тигрите . Редактирано 4 Август, 2010 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #17 Отговорено 4 Август, 2010 Porsche Boxster, Honda S2000 И BMW Z4 - Top Gear за жалост няма субтитри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #18 Отговорено 4 Август, 2010 Кви са тия цeни за частите бе?Скоростна кутия-10000Е?Тая бълха върви колкото TDI с чип, пък частите са колкото на Porshe 911.А тия фенски приказки за витеци на сивици и т.н. са нещо изкопирани от уикипедия и пейстнати тук от разни лапета.На старо туй нещо ще ви разори за няколко седмици.Този ще да е голям капацитет Статията ми хареса а коментарите ме развеселиха ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toyo 8 #19 Отговорено 5 Август, 2010 Както каза BOSS`HOGG злобата и завистта напоследък са много в БГ. Защо трябва да се плюят другите марки немога да разбера... просто сме селяни в тая държава.Всеки си кара каквото му харесва или за каквото му стигат възможностите.Аз имам чувството ,че ме мразят по пътищата , като ме види някой Голф , БМВ (Е36 най-вече) или Опел и краййй почват едни бутала да се вадят ще се качат отгоре ми , а аз немога да разбера какъв им е проблема , нещо комплекси може би?! Сигурен съм че и вие сте го забелязали...Относно цените на резервните части, нормално е да са скъпи, това не е масов автомобил за средностатистически потребители.А тия селски сопи там дето коментират ако се пробват да извадят цена за която и да е едрогабаритна част за Fiat Barchetta примерно въпреки че е къде къде надолу като стойност сигурно ще го изкарат неосъществено Ферари понеже е още по-скъпо и къде къде по-семпло Да си карат астрички, вектрички , колибрита и тигри понеже много вървят не се чупят хич, а на нас глупавите да оставят истинските коли По-добре така и да си се поздравяваме по пътищата от колкото да си мерим пишките 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове