Miracle-Honda 2 #1 Публикувано 30 Юли, 2010 Мисля да монтирам спортен филтар на Сивик 1.4 90-то коня но проблема ми е че има два дебитомера или не знам как точно да ги нарека, които не знам каде да сложа защото искам да махна кутията на филтара и от там да тръгне направо трабата която ще е за филтара. Ако някой е запознат с това ще сам благодарен а ми садейства Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 30 Юли, 2010 Дай една снимка да ги видим тия 2 дебитомера.Хонда не слагат дебитомери , другите марки слагат по 1 само , баси идиотите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #3 Отговорено 30 Юли, 2010 и да не забравиш да полираш дросела като слагаш филтъра.... има ужасяваща разлика, особено с тия 2 дебитомера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 30 Юли, 2010 Off topic:Може да сложиш и китеник в багажника.По темата: Хонда не слагат дебитомери колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #5 Отговорено 30 Юли, 2010 (Редактирано) Ей за 10мин го нахранихте човека. Верно можеше да почете първо ама все пак...1-Няма дебитомери по твоя двигател.2-това са маркучa за картерната вентилация и датчикa за темепературата на входящия въздух. Може да си ги закачиш някъде другаде по входящата тръба - преди дросела, след филтъра. Ако не слагаш самоделка тръбата трябва да си има съответните отоври . Редактирано 30 Юли, 2010 от keel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miracle-Honda 2 #6 Отговорено 8 Август, 2010 е не съм се интерисувал досега казаха ми хора които разбират колкото мене благодаря ви все пак за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #7 Отговорено 9 Август, 2010 Може да сложиш и китеник в багажника.хахахахаАз си мислех, че по погрешка си объркал филтАр в заглавието на темата, ама като видях и първия пост, май наистина мислиш, че филтЪр се пише с А : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове