Jump to content
Miracle-Honda

Хонда, спортен филтар

Recommended Posts

Мисля да монтирам спортен филтар на Сивик 1.4 90-то коня но проблема ми е че има два дебитомера или не знам как точно да ги нарека, които не знам каде да сложа защото искам да махна кутията на филтара и от там да тръгне направо трабата която ще е за филтара. Ако някой е запознат с това ще сам благодарен а ми садейства :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай една снимка да ги видим тия 2 дебитомера.Хонда не слагат дебитомери , другите марки слагат по 1 само , баси идиотите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и да не забравиш да полираш дросела като слагаш филтъра.... има ужасяваща разлика, особено с тия 2 дебитомера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off topic:Може да сложиш и китеник в багажника.По темата: Хонда не слагат дебитомери колега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ей за 10мин го нахранихте човека. Верно можеше да почете първо ама все пак...1-Няма дебитомери по твоя двигател.2-това са маркучa за картерната вентилация и датчикa за темепературата на входящия въздух. Може да си ги закачиш някъде другаде по входящата тръба - преди дросела, след филтъра. Ако не слагаш самоделка тръбата трябва да си има съответните отоври .

Редактирано от keel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е не съм се интерисувал досега казаха ми хора които разбират колкото мене благодаря ви все пак за помоща :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да сложиш и китеник в багажника.

хахахахаАз си мислех, че по погрешка си объркал филтАр в заглавието на темата, ама като видях и първия пост, май наистина мислиш, че филтЪр се пише с А : )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...