Ivo Myankov 64 #1 Публикувано 29 Юли, 2010 И така проблема се отразява на дясната врата ( а аз съм с 2/3 врати 95 Сивик хеч ).Проблема е когато отклювавам и заключвам от шофьорската врата, дясната в повечето случаи си отключва, но незключва. При опит за заключване, механизама немърда, а като се върне съвсем леко и щрак... отключва. Някакви идеи къде е проблема и как да се оправи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #2 Отговорено 30 Юли, 2010 (Редактирано) Проблема е в пътническата врата на подчиненото моторче. Моторчето на бравата най-вероятно се е "уморило" и не успява да превключи при сигнали от командното моторче Има малка вероятност да е нещо за смазване, ама хич не е висока. На мен едното така ми беше станало, по-точно ако разцъкам 2-3 пъти бързо от шофьорската врата, и умираше..... иначе в 90% от случаите успяваше да щракне бравата.Накратко, търси ново моторче. Ако намериш някакво потрошено, но с читава намотка и т.н., може да си поправиш сегашното, нооооо.... тъй като вътре механизмите са пластмасови зъбни колела и т.н. са сигурно вече дооста изядени от времето и е добър момент да сложиш ново Редактирано 30 Юли, 2010 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #3 Отговорено 30 Юли, 2010 При мен беше така само че искаше смазване.... смазах го с течна грес и се оправи сега нямам никакви ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове