Jump to content
Ivo Myankov

Проблем със заключващия механизъм.

Recommended Posts

И така проблема се отразява на дясната врата ( а аз съм с 2/3 врати 95 Сивик хеч ).Проблема е когато отклювавам и заключвам от шофьорската врата, дясната в повечето случаи си отключва, но незключва. При опит за заключване, механизама немърда, а като се върне съвсем леко и щрак... отключва. Някакви идеи къде е проблема и как да се оправи ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Проблема е в пътническата врата на подчиненото моторче. Моторчето на бравата най-вероятно се е "уморило" и не успява да превключи при сигнали от командното моторче :) Има малка вероятност да е нещо за смазване, ама хич не е висока. На мен едното така ми беше станало, по-точно ако разцъкам 2-3 пъти бързо от шофьорската врата, и умираше..... иначе в 90% от случаите успяваше да щракне бравата.Накратко, търси ново моторче. Ако намериш някакво потрошено, но с читава намотка и т.н., може да си поправиш сегашното, нооооо.... тъй като вътре механизмите са пластмасови зъбни колела и т.н. са сигурно вече дооста изядени от времето и е добър момент да сложиш ново ;)

Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен беше така само че искаше смазване.... смазах го с течна грес и се оправи сега нямам никакви ядове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...