PREDATORA 1 #1 Публикувано 24 Юли, 2010 Здравейте, сложих си хенон-а на късите H4 проверих всички връзки всичко е окай но като светна фаровете и след няколко секунди започват да премигат много дразнещо,почна да играе левият фар след малко почна и десния... някой да има някаква идея защо е тъй, колата е запалена през това време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #2 Отговорено 24 Юли, 2010 а ксенона случайно да е бил в жълта кутия ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #3 Отговорено 25 Юли, 2010 а ксенона случайно да е бил в жълта кутия ?не в черна снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #4 Отговорено 25 Юли, 2010 имаш проблем с баластите ... на мен ми премигваха точно преди да изгори някоя крушка !и за 1 година смених 4 крушки .... и ся неми се копуват и карам с филипс нормални .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #5 Отговорено 25 Юли, 2010 някой др да има някакво мнение ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 27 Юли, 2010 Точно преди малко тествахме една ксенон система със същите симптоми, аз мислех че проблема е в баластите, но тестовете ме опровергаха. Оказа се 100 % крушки. Има голяма вероятност да ги смениш и пак да имаш проблема, ако е така, значи пак си попаднал на менте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chori 0 #7 Отговорено 28 Юли, 2010 Колега провери си генератора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #8 Отговорено 31 Юли, 2010 Колега провери си генераторапоръчах нови бластери и се оправи не е било от генератор-а все пак благодаря за мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #9 Отговорено 31 Юли, 2010 тези симптноми ги има и при крушки и при баласти... което е лошо и не знаеш кое да смениш в крайна сметка , за това заложете на по скъпия кесенон ,въпреки че всички идват от едно място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #10 Отговорено 31 Юли, 2010 Генератори, Баласти, Бластери!!? Все за едно става дума. Напоследък един човек да напише, как е решил проблема си в "технически въпроси" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #11 Отговорено 1 Август, 2010 Естествено че ще си реши проблемите, аз ако си купя "бластер", ще си реша всички проблеми, даже мога да вляза в парламента и да реша и вашите проблеми. :) И все пак е похвално, че има заключение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове