Jump to content
PREDATORA

Проблем с хенон-а

Recommended Posts

Здравейте, сложих си хенон-а на късите H4 проверих всички връзки всичко е окай но като светна фаровете и след няколко секунди започват да премигат много дразнещо,почна да играе левият фар след малко почна и десния... някой да има някаква идея защо е тъй, колата е запалена през това време :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а ксенона случайно да е бил в жълта кутия ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а ксенона случайно да е бил в жълта кутия ?

не в черна снимка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаш проблем с баластите ... на мен ми премигваха точно преди да изгори някоя крушка !и за 1 година смених 4 крушки .... :honda: и ся неми се копуват и карам с филипс нормални ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой др да има някакво мнение ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно преди малко тествахме една ксенон система със същите симптоми, аз мислех че проблема е в баластите, но тестовете ме опровергаха. Оказа се 100 % крушки. Има голяма вероятност да ги смениш и пак да имаш проблема, ако е така, значи пак си попаднал на менте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега провери си генератора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега провери си генератора

поръчах нови бластери и се оправи не е било от генератор-а :) все пак благодаря за мненията :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тези симптноми ги има и при крушки и при баласти... което е лошо и не знаеш кое да смениш в крайна сметка , за това заложете на по скъпия кесенон ,въпреки че всички идват от едно място :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Генератори, Баласти, Бластери!!? :) Все за едно става дума. Напоследък един човек да напише, как е решил проблема си в "технически въпроси" :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено че ще си реши проблемите, аз ако си купя "бластер", ще си реша всички проблеми, даже мога да вляза в парламента и да реша и вашите проблеми. :) :) И все пак е похвално, че има заключение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...