Jump to content

Recommended Posts

Здравейте Колеги! Вчера минах през моя майстор да сменя масалцето на Акорда. И тои не ме попита какво да сипе а направо наля масло Mitsubishi 5W30 . Та малко се притеснявам понеже до сега не съм карал с толко тънко масло а двигатела все пак е на 240 хиляди и незнам дали няма да се разтропа? Тои каза че маслото било много добро и си го поръчвал от чужбина. Предполагам е така понеже не беше евтино 135лв. излезна маслото със филтара и смяната. Та има ли някои впечатления от това масло и подходящо ли е за толко каран двигател?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маслото не е Мицубиши, а Даймънд Еволюшън :) и е пИрфектно, даже е малко по добро от Кастрола и Мотула -внос от Германия (изпробвано), но е можело за лятото да и сложиш и 10w40 (Даймънд Протекшън) и да спестиш половината пари...Освен това, като ти хареса, другият път си го вземи от Ратола .. :lol: Там е 23 лв. литъра т.е. 92 лв. масло + 10-тина лв. филтър + смяната, ще ти дойде 110 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега маслото не трябва ли да е с името "ENEOS"! До колкото можах да изровя от нета, "NIPPON MITSUBISHI OIL" става на "NIPPON OIL CORPORATION" и от там се ражда марката "ENEOS", също така има доста положителни мнения за това масло и май това ще е следващото при мен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така мислех .но се оказа че има и от двата модела и ENEOS и DIAMOND .......за тях досега не съм прочел нищо лошо ......и аз след около месец ще го пробвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много хора сме се наредили за еунос.някой, ако си го бодне да обажда от къде го е взел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз карам с Даймънд Протекшън (10W40) и съм на 222 000 км,маслото трябваше да го сменя преди 500-600 км и все още нямам никъкъв проблем! Мисля че наистина си заслужава :)

Редактирано от rEsPeCtiVe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега маслото не трябва ли да е с името "ENEOS"! До колкото можах да изровя от нета, "NIPPON MITSUBISHI OIL" става на "NIPPON OIL CORPORATION" и от там се ражда марката "ENEOS", също така има доста положителни мнения за това масло и май това ще е следващото при мен!

Енеос е маслото за Мицубиши-Япония..За Европа ОЕМ маслата на Мицубиши са Даймънд..

много хора сме се наредили за еунос.някой, ако си го бодне да обажда от къде го е взел

Вече си имат представител за България, така че можеш и ти да си го боднеш.. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакви координати на представителя? В нета не намирам нищо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам координатите на човека дет продава DIAMOND ако някой ги иска да пише на лично......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...