Jump to content
gmania

Обява във Mobile.bg

Recommended Posts

Някой може ли да вижда тези обяви със XXX-четата които са за потребители които са си платили чрез СМС? Хайде ако има такъв нека ми помогне - давам му линк към една обява и да ми даде мобилния на собственика, че искам да взема една Хонда, но немога да видя номера, на които да звънна :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има тема "кодове за мобиле"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако наистина искаш да я купиш не мисля че 2.40лв ще те объркат, ако не колегата над мен е споменал за решение.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е искам да я купя но не ми се дават 2.40 само за да видя примерно във описанието където сега ми е XXXX че пише "Продава се на части" ... Ще проверя за кодове из гугъл и ще пиша ако се сдобия със самолетчето :music:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

gmania, колко писане изписа, вместо да гледаш внимателно. men4e ти каза, че има такава тема. Даже седи най-отгоре. Че даже има и валиден код.. http://forums.hondabg.com/index.php?showto...0&start=240

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Такаа видях обявата, срещнах се със човека, на снимките беше едно, а на живо коренно различно - като я видях само където пред очите ми не излезе надпис като по нфс-тата "TOTALLED!" ... от лек удар в дясно се оказа че цялата лява страна липсва - фарове, калници, двигателя е заминал почти, абе смятахме го на място с един мои познат, които разбира и излиза 1500 лева ремонта на кола 1000лв xD Хайде ако някои случайно продава ефтинко сивикче 1.5 да ми пише на ЛС :music: Хайде трънчо удряй катинараБлагодаря на отзовалите се все пак.

Редактирано от gmania

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...