Jump to content
movx2000

пластмасови щипки откъде?

Recommended Posts

Колеги, кажете къде да си намеря пластмасови щипки, тапи, и разни други подобни неща за хондата. Веднъж намерих в един магазин близо до ул. Козлодуй, но макар че имаха уж голямо разнообразие, точно каквито ми трябват нямаха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ем комплект 33 в централния офис на Сливница, носиш си стара може и леко счупена щипка, мъжа или жената зад щанда само я поглежда и казва това е номер едикойси и след малко я вади от безбройните малки чекмедженца...А да, забравих да кажа, единия път като ходих, беше жената, само я погледна и каза това за Хонда ли е? Силно ме впечатли, признавам си.

Редактирано от kicko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Братле ето тука цък. Блока който е успореден на бул. Сливница - то е едно малко магазинче. За име на магазина не го помния. Адреса го бях намерил тук във форомът. Даже и да нямаш старата щипка дават ти шублече мериш си и ти предлагат после.EDIT: Хах препокрихме се. Точно за същите става дума :)

Редактирано от LUZIFER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, кажете къде да си намеря пластмасови щипки, тапи, и разни други подобни неща за хондата. Веднъж намерих в един магазин близо до ул. Козлодуй, но макар че имаха уж голямо разнообразие, точно каквито ми трябват нямаха.

Ако мога да ти помогна с това: бул.Г.С.Раковски на ъгала с ул.Тимок ъглово магазинче с бели метални ролетни щори има от пиле мляко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...