movx2000 40 #1 Публикувано 18 Юли, 2010 Колеги, кажете къде да си намеря пластмасови щипки, тапи, и разни други подобни неща за хондата. Веднъж намерих в един магазин близо до ул. Козлодуй, но макар че имаха уж голямо разнообразие, точно каквито ми трябват нямаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 18 Юли, 2010 (Редактирано) Ем комплект 33 в централния офис на Сливница, носиш си стара може и леко счупена щипка, мъжа или жената зад щанда само я поглежда и казва това е номер едикойси и след малко я вади от безбройните малки чекмедженца...А да, забравих да кажа, единия път като ходих, беше жената, само я погледна и каза това за Хонда ли е? Силно ме впечатли, признавам си. Редактирано 18 Юли, 2010 от kicko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #3 Отговорено 18 Юли, 2010 (Редактирано) Братле ето тука цък. Блока който е успореден на бул. Сливница - то е едно малко магазинче. За име на магазина не го помния. Адреса го бях намерил тук във форомът. Даже и да нямаш старата щипка дават ти шублече мериш си и ти предлагат после.EDIT: Хах препокрихме се. Точно за същите става дума Редактирано 18 Юли, 2010 от LUZIFER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
astrata_696 0 #4 Отговорено 21 Февруари, 2011 Колеги, кажете къде да си намеря пластмасови щипки, тапи, и разни други подобни неща за хондата. Веднъж намерих в един магазин близо до ул. Козлодуй, но макар че имаха уж голямо разнообразие, точно каквито ми трябват нямаха.Ако мога да ти помогна с това: бул.Г.С.Раковски на ъгала с ул.Тимок ъглово магазинче с бели метални ролетни щори има от пиле мляко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове