manch 29 #1 Публикувано 17 Юли, 2010 Колеги, вчера случайно открих една букса зад капачето до светлината за мъгла (вижда се на снимката) там където принципно JDM-ските модели имат Dimmer Switch, но не е за това защото буксата е друга. Някой дали знае за какво е? Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivohondacivic 0 #2 Отговорено 17 Юли, 2010 Колега мисля,че е за потенциометър за усилване и намаляване на светлината на таблото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #3 Отговорено 17 Юли, 2010 И аз я имам, но си мислех че е за халогени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #4 Отговорено 17 Юли, 2010 +1 за халогените - трябва да проследиш жичките по цвят - ако отиват долу до фаровете значи са халогенчета , а ако завиват към таблото , значи е потенциометър , но е малко вероятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #5 Отговорено 17 Юли, 2010 Не е за потенциометър, защото намерих как изглежда отзад копчето и е друга буксата само с 3 крачета е. Дали е възможно да има окабеляване за оригиналните халогени? Днес няма да мога но утре ще се "дупя" да видя каде отиват кабелите и ще пиша.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #6 Отговорено 26 Март, 2012 Да завършим една стара тема. Въпросната букса е за Cruise Control. Но най-вероятно е само тя е налична от цялата нужна техника. Просто за информация.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #7 Отговорено 27 Март, 2012 Мерси за инфото ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове