descender 0 #1 Публикувано 13 Юли, 2010 Могат ли да се сменят маслообирачите на клапаните на ЦР-В без да се сваля главата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 13 Юли, 2010 Могат, само че разхода на масло е от сегменти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
descender 0 #3 Отговорено 13 Юли, 2010 Могат, само че разхода на масло е от сегменти...не , не е от сегментите на 200 процента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 13 Юли, 2010 Що си толкова сигурен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #5 Отговорено 13 Юли, 2010 няма как да стане,ако става въпрос за гумичките на клапаните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #6 Отговорено 13 Юли, 2010 Що си толкова сигурен? И аз това ще попитам.Кой даде диагноза,че даже и 200% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 13 Юли, 2010 Могат ли да се сменят маслообирачите на клапаните на ЦР-В без да се сваля главата ?Ами аз лично мога, но за тебе не знам.. Но и аз съм на мнение, че не е от тях... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
descender 0 #8 Отговорено 14 Юли, 2010 Що си толкова сигурен? И аз това ще попитам.Кой даде диагноза,че даже и 200% Могат ли да се сменят маслообирачите на клапаните на ЦР-В без да се сваля главата ?Ами аз лично мога, но за тебе не знам.. Но и аз съм на мнение, че не е от тях...Изпуснах монета от 50 ст. в смукателния колектор , след около 2500 км попаднаха в третия цилиндър и огънаха двата смукателни клапана.Свалих главата и след като смених клапаните припаснах с паста всички клапани но ми досвидя да дам пари за маслообирачи и не ги смених.Сега не ми се сваля главата отново . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове