atoma 995 #1 Публикувано 10 Юли, 2010 По-подобие на темите кой каква бегачка е видял реших и аз да пусна една такава. Нещеш ли оня ден както си седяхме в ОМВ с DJSprite и видяхме да спира една кола, гледаме на джантите пише Акура спогледахме се, той взе фотото и отиде да снима та ето какво видяхме: Доста интересна количка за времето си, истинска класика, от разговора с чичката който я караше разбрахме че е голям фен на Хонда, мислел да си взема NSX но дошъл в България и се отказал и естествено много се изкефи на легендата на DJSprite каза че това е по добре от БМВ и МБ. Поздрави. пс: ако темата е в грешния раздел нека бъде преместена там където и е мястото или затрита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #2 Отговорено 10 Юли, 2010 Интересна машина! А какъв е моторът?! На няква Д16-ка ми мяза! Ама тва ми се струва мааалко под класата на НСХ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 10 Юли, 2010 (Редактирано) D16A1 е моторетката Той човечеца е канадски гражданин но е дошъл в БГ и всичко си е останало там предполагам и явно си е докарал само тая кола. Завален български говореше. Редактирано 10 Юли, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 10 Юли, 2010 Още преди 4 години във Варна имаше две такива интегри. Едната беше постоянно паркирана между червения и ген. Колев (в уличките). И двете са еднакви на цвят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 10 Юли, 2010 (Редактирано) Аз видях една такава червена в София преди 2-3 месеца...Това е 1во поколение...явно е с двигател ZC като на рексовете...или поне така пише в уики-то. Редактирано 10 Юли, 2010 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 10 Юли, 2010 (Редактирано) D16A1 - Found in: 1986-89 Acura Integra (North America) - Displacement: 1590 cc - Bore: 75 mm - Stroke: 90 mm - Compression: 9:3:1 - Valvetrain: DOHC - Power: 113 hp @ 6250 rpm, 99 ft/lb torque @ 5500 rpm Редактирано 10 Юли, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #7 Отговорено 10 Юли, 2010 Верно голям фен зе оказа дядката , а колицата много запазена(автоматик) , с изключение на откачената предна броня дето некъв гъз му свалил няколко дни по рано казал не ти видях колата а тя паркирана .Сладкодумен ...въпреки разваления български ..хахах а колата я карала жена му каза . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 11 Юли, 2010 Още преди 4 години във Варна имаше две такива интегри. Едната беше постоянно паркирана между червения и ген. Колев (в уличките). И двете са еднакви на цвят.Мда,на Ген Киселов е паркирана колата Скоро някой е счупил задното панорамно стъкло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #9 Отговорено 11 Юли, 2010 (Редактирано) Драго, ако е интеграта която спира до Станимир, май задното и стъкло е било простреляно от някакъв идиот спънал се в теглича и !!! Редактирано 11 Юли, 2010 от plamen_h Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #10 Отговорено 11 Юли, 2010 Да за нея говоря !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #11 Отговорено 11 Юли, 2010 (Редактирано) Аз живеех на Тотлебен и минавах поне 3-4 пъти на ден покрай нея. Там за първи път видях и теб с предния черен звяр. Мина покрай мен и ми изтекоха очите (май е тази, която сега кара PoweRG?!?!).Но тогава още бях хондаджия само по душа. Регистрирах се във форума 1 месец преди да се преместя в София преди 4 години. Всъщност вината е твоя. Видях стикера на клуба на колата ти и с колегата ми се регистрирахме във форума! После разбрах и че на една от колежките брат и е луд фен (Васил Влахов). !!! И те така... заради твоя Сивик съм във форума. (А в хонда се влюбих заради изложения в Спортна Зала бордо Прелюд 4 г. през 1994-а) Отнесох се в спомени, а темата е за друго (баси, как ми липсва Варна) Редактирано 11 Юли, 2010 от Димитър Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове