martjo 35 #1 Публикувано 9 Юли, 2010 Купих си джанти от форум и когато пристигнаха се оказа, че има на борда отстрани липсваща част. Изглежда като отхапано и е грозно. Има ли някаква вероятност да се навари парче и да се оправи джантата? Ако някой знае такъв майстор във Варна да свирка Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0r0 0 #2 Отговорено 17 Юли, 2010 познавам хора които заваряват алуминий.Дай снимки да видим проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #3 Отговорено 19 Юли, 2010 Къде е ОМВ-то на МИР; има един """тунинг""" магазин "гарван" точно по диагонал на него ( от страната на ОМВ) има сервиз и там заварят джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 20 Юли, 2010 Ако не се лъжа BassPower е ника на потребител от форума който може да се справи с този проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 21 Юли, 2010 Краси ,той BassPower-a е в Казичане а колегата в нужда е от Варна Аз обаче ако имам нужда от поправка на джанта ще му я пратя до Сф.Бил съм веднъж при него и това което видях ме накефи на макс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 21 Юли, 2010 Съжелявам за недоглеждането, но и аз съм човек. Понякога и аз бъркам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове