Jump to content
v1k7or

Въпрос към по опитните :)

Recommended Posts

И аз може би като повечето от вас фенове на хонда ме гложди мисълта за тунинг на машината ми(въпреки, че я имам то скоро).За сега повече чета и по малко коментирам и давам мнения по въпросите на колеги, но имам 1 бързо въпросче към вас. Какво силово може да се извлече от двигател D16Y7 сивик 6 генерация 96г. 105 к.с. и какво може да се подобрява по този двигател ? Може да ви се стори банален въпрос, но на мен ми е интересно, и ще помоля по-опитните колеги, ако могат да ми отговорят на този въпрос :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Swap B18C5 :P;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вечният отговор - Swap b16, b18Човекът си иска да си подобрява д16ката, не да я сменя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

То нали всичко що е бързо е б серия :) останалото е каба .А ако пита човек па за карбове му се казва да мива на инжекция бре що е специалисти у тоя форум бре, суападжий :lol: добре че са те та да ни отварят очите .П.п То тия дет пишеха вече не пишат та все тая де .

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В-тек глава,ЕКУ, изпускател,генерация-по моя опит съдя,че е по-добре да се започне с последните две неща, пък после може ЕКУ-то и главата накуп. Зависи какви финанси мислиш да отделиш. Разбира се, че ако имаш възможност, е хубаво да се направи суап към Б-серия.Но дори и да направиш пълен суап с Б мотор(включващ мотор,скорости,инсталация и ЕКУ) -пак ти трябва генерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

О,извинете господа "ОПИТНИ" :bounce: Не исках да се бъркам в темата,просто се измайтапих.......извинете ме.

Редактирано от weapon R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В-тек глава,ЕКУ, изпускател,генерация

Точно това може да направиш.... и като го направиш, е много вероятно да започнеш да се чудиш всъщност защо си го направил. Крайната сума, която си дал е вероятно равна на суап с б серия мотор, по който би могъл да работиш и в бъдеще, а не да се изчерпи с вече описаните неща. От друга страна, ако искаш някакво минимално подобрение - можеш да си поиграеш само с изпускателния колектор и генерацията, но не очаквай чудеса :(. Редактирано от Jimmy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...