Dominiko 49 #1 Публикувано 7 Юли, 2010 Здравейте колеги.Приятелката ми исма да ми направи подарък татус.Уговорил съм си час на 20.07 и ще ходя.Ще си я правя на предмишницата.Искам да бъде някаква плетка, която в средата си да има знак на хонда(направен де).Човека каза , че ще я мисли.Искам от вас който може или е виждал подобно, да ми постне снимка, абе чакам ваши предложения в тази насока в която съм обяснил, евентуално ако си харесам да я предложа и да ми я направят.Тези които рисуват също могат да ми помогнат.Спестете си кометрати дали трябва или "ще ти омръзне" и тем подобни фиолофски българо-форумни изказвания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Saho77 0 #2 Отговорено 7 Юли, 2010 Нещо подобно може, но да се стилизита емблемата да е малко по разчупена (както правят на татосите с йероглифи - заострени ръбчета например и тн) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #3 Отговорено 7 Юли, 2010 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:VsqjA-f...bmepb540175.jpg Ама поне направи татуировката да работи за теб : П.С И много е тъпо да се бележиш за цял живот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 7 Юли, 2010 (Редактирано) Като те гледам ...и ти като мен си "едрогабаритен" Един ден (дай Боже) станеш на 55г. и си купуш Мерцедес като всеки улегнал мъж...татуировката няма да си е някак на местото Редактирано 7 Юли, 2010 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #5 Отговорено 7 Юли, 2010 Аве то хубаво съвети ама не е по темата, някак си искам кулурно да кажа , че наистина няма нужда от "да бъде или не бъде". Искам идеи и това е темата, моля колегите които отговарят да се предържат към нея, защото просто не ми помагат в друг случай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joexx 3 #6 Отговорено 7 Юли, 2010 Здравей, в момента нямам много работа и си поиграх малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #7 Отговорено 7 Юли, 2010 Браво колега - давай смело! И аз ще си правя само да сбера някой лев! Моята ще е на гърба под врата! Ще си правя емблемата и мотото, някак стилизирани! Иначе за тези, които казват "по натам ще караш БМВ" и др. такива, ще кажа, че даже да поулегна някога и да карам нещо друго: 1-во + тва "нещо" винаги ще има и Хонда! и 2-ро - винаги ще си остана фен на Хонда по душа!Що годе по темата: може да си направиш така, че сякаш кожата ти е разрязана или одрана и отдолу се подава емблемата на Хонда (питай човека, който ще ти я прави за този стил да ти покаже нещо)! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #8 Отговорено 7 Юли, 2010 Аз ако трябва да си татърима корема както е показано по - горе ще отидат поне 1500лв и то едноцветна.Да има една шарка в тая насоко е темата.Мерси на война за добрите пожелания - бием се за хонда бате, седя на тупаник и чакам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #9 Отговорено 7 Юли, 2010 Моето предложение са ето тези два японски символа посредата на картинката -> Идеята ми е само двата символа без mugen power и лентата под тях. Леко кодирано, само за фенове Рамо, гръб ...., на който където му хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #10 Отговорено 7 Юли, 2010 предложението ми е това: ホンダтова е Хонда на японски.Накарай някой художник да ти го нарисува яко и действай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #11 Отговорено 7 Юли, 2010 предложението ми е това: ホンダтова е Хонда на японски.Накарай някой художник да ти го нарисува яко и действай Начи 3 квадратчета на Японски значат Хонда?! Сори колега, ама нещо кодирането ти не го разчитам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #12 Отговорено 7 Юли, 2010 предложението ми е това: ホンダтова е Хонда на японски.Накарай някой художник да ти го нарисува яко и действай Да наистина дай линк да ги видя нормално иначе мерси за идеята чета и накрая след като я направя ще постна да видим ко е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #13 Отговорено 7 Юли, 2010 Нямам линк колега.Това е от гугъл транслейт, а и да не са тези знаци, винаги може да разбереш как е хонда на японски.Или ако питаш мен по-добре "силата на мечтите" да си напишеш на японски, защото е многозначещо и не е само хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #14 Отговорено 8 Юли, 2010 В помощ на колегата, копнах написаното от Данчо и го направих на картинка, защото много хора нямат инсталирани китайските/японски езици на компютъра си. Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #15 Отговорено 8 Юли, 2010 Двата символа от снимката на автара ми означават ХОНДА, а тези трите дето ги е дал Данчо..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArowanA 0 #16 Отговорено 8 Юли, 2010 (Редактирано) Двата символа от снимката на автара ми означават ХОНДА, а тези трите дето ги е дал Данчо..... !!!Бенджи бях изровил една тема днес пак я намерих и ти там пак беше писал, защото ми се върти нещо в главата за тея символи, но все още търся спонсор :D . Та Кanji или Кana е официалната азбука на японците, защото едното изписване на Хонда ми допада в пъти повече, но искам да го изпиша с японски с чисто японски йероглифи, а не с такива ползванби от китаиците. Това че имат много азбуки ми е ясно, но ми е чудно ако се напише на Kana дали няма да е грешно Мерси предварително Редактирано 8 Юли, 2010 от ArowanA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #17 Отговорено 8 Юли, 2010 Поне според уикипедията хонда се пише本田Или поне това е общото между 本田 宗一郎, Honda Sōichirō и 本田技研工業株式会社 Honda Giken Kōgyō Kabushiki-gaisha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #18 Отговорено 8 Юли, 2010 колеги добри съвети, но аз искам да е някаква плетка която посредата да има знака на хонда, не заради другото ами искам да е малко по разтеглена, а с йероглифите ще стане като че ли по квадратна ако мога така да се изразя !!!.Мерси все пак някой може и да ми нарисува нещо авторско.Е разбира се емблемата и тя да е в тон с плетката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #19 Отговорено 10 Юли, 2010 Колеги само една плетка досега, а вие сте с продуктивни мозъци. До 20 няма много помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #20 Отговорено 10 Юли, 2010 И аз отидох за плетеница в студиото па с кво се върнах, майка ми искаше да се откаже от мене. Ае кат я напрайш пусни една тема "кой ква татуйровка има" (само такава тема си нямаме). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #21 Отговорено 20 Юли, 2010 Колеги готово.Вече си имам татус.След обсъждане и няколко варианта се спрях на тази -допадна ми и това е, харесвам си я.Благодаря на колегите които се вклщчиха с коментари и препоръкиTatto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #22 Отговорено 20 Юли, 2010 Честито колега, много е хубава татуировката! Дано никога не ти омръзне! П.П. И аз го мислих варианта с крилото, но като знам, че е по така за моторите и се отказах! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1482 #23 Отговорено 20 Юли, 2010 Аз не съм привърженик на татусите, но винаги съм искал да стана много здрав и формата на гърба ми сама да си плаче за една голяма емблема на Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #24 Отговорено 20 Юли, 2010 Много яко доне. Честото. Нали знаеш, че сега трябва да си я пазиш известно време, ама тфа не ти пречи да дойдеш до Варна да я видиме наживо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #25 Отговорено 20 Юли, 2010 Обещавам август-септември ще дойда да се съберем да му ударим 1 лаф , па може и по 1 малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #26 Отговорено 20 Юли, 2010 пиши си на пръстите на ръцете "DOHC VTEC" те тва е хонда татус ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #27 Отговорено 20 Юли, 2010 е като си купя двигател със витек тогава,сега и да пиша аз като го нямам...... като си надвия над масрафа тогава ще си пиша по пръстите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове