JoR4e7o 0 #1 Публикувано 5 Юли, 2010 колеги искам да попитам нещо и ще се радвам ако някой ми каже причината за проблема.та: когато карам извън градско с някаква постоянна скорост и някакви постоянни обороти ми светва жълтата лампа на таблото с нарисуван мотор на нея а иначе в града не светва сивик 1991 д16з2 благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joexx 3 #2 Отговорено 6 Юли, 2010 Здравей колега, обикновенно е ламбда сонда, катализатор! Нещо таковацък или цък 2Газчица имаш ли?Мисля, че има такива теми за набиване на грешка при подържане на висока скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 6 Юли, 2010 (Редактирано) сивик 1991 д16з2Вдигаш мокета при краката на пасажера и стигаш до ECU-то,на него има едно прозорче,даваш на контакт и броиш миганията на диода през прозорчето .Грешките ги има написани тук във форума.ето ги- http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7373 Редактирано 6 Юли, 2010 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoR4e7o 0 #4 Отговорено 6 Юли, 2010 не карам я само на бензин и този проблем го има след като смених маслото и сложих спортен филтер а относно ецу-то лампата мига постоянно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #5 Отговорено 6 Юли, 2010 Имах го същия проблем и се оказа ламбда сонда.Все пак можеш ли да кажеш какви са миганията на ЕКУ-то 1 мигане пауза-грешка 12 мигания пауза -грешка 23 мигания пауза-грешка 3 и т.н.Така ще разбереш коя ти е грешката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 6 Юли, 2010 Е ми не трябва да мига нормалното състояние е да премигне веднъж и да спре,преброй броя на миганията или направи клип и го пусни тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове