Jump to content
PREDATORA

Случка след национала

Recommended Posts

Всичко беше много яко, много изляти литри гориво, най интересното беше като се прибрах в хотела и си събух кеца и видях моят чорап и какво да видя баш на палеца скъсан :D колко натискане отнесал само той си знае :D миналата година бях очукал боята,тая година скъсах чорапа ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами режи си ноктите бре колегахаххахаханищо лично :):D :D ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D;):DPREDATORA, преби ме човече :D :D :D Той май ти е по жал за чорапа от колкото за боята ;):D:):D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PREDATORA, трябва да се радваш, че тази година щетите са по-малки :D Пък и нали знаеш, това са рисковете на порфесията :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PREDATORA, трябва да се радваш, че тази година щетите са по-малки :lol: Пък и нали знаеш, това са рисковете на порфесията :rolleyes:

Kва професия бре,тва си лудо хоби!!! Ама и то си е опасно. . .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами режи си ноктите бре колегахаххахаханищо лично :rolleyes::lol: :lol: :lol: :lol:

колега нищо лично но си ги режа редовно (това не е отпред(където е нокатя) а под палеца на възглавничката)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Лелеее, сериозен проблем!!! За другата среща взимай репеър кит за чорапи, че да не занимаваш аудиторията с подобна тема в хонда форум :rolleyes: боята пази!

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

PREDATORA, трябва да се радваш, че тази година щетите са по-малки :lol: Пък и нали знаеш, това са рисковете на порфесията :rolleyes:

аххха аз този чорап ще го запазя за спомен!! с колегата който бях като се настанихме в хотела като видяхме чорапа цялава вечер няма заспиване! беше много забавно тази година и вечерното парти беше супер,яко лафове,яко забавления, непознати хора се държът все едно се познаваме от 20 години ! много задружни ЕВАЛА!!! Поздрави на ВАРНА :lol: и ПЛЕВЕН!pamo: разбирасе,аз си носих резервни! факта за скъсването от мачкане на гаст-а ме най-радва (колегата с номер ЕН3999) имам доста яки клипчета с неговата кола ако иска може да ми драсне да му ги пратя :lol: Редактирано от PREDATORA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чисто нови чорапи,за една година им разказах играта :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко кит туи онуи и ще се оправи според мене за следващата Национална ще е готов пак :rolleyes::lol: :lol: :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...