M&M 236 #1 Публикувано 30 Юни, 2010 Успех на посрещачите.Аз ще опитам ,но на приятел му се роди син... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #2 Отговорено 30 Юни, 2010 А нас тука във Враца, за съжаление, ни изплаши дъжда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #3 Отговорено 30 Юни, 2010 Най-хубавото на тоя празник е, че никой не го организира и няма как да го развали. До утре! http://www.vbox7.com/play:59e5286e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 1 Юли, 2010 А нас тука във Враца, за съжаление, ни изплаши дъжда Луд ли си ве брат, силен ветър и див човек нищо немоо ги запре! Аз мноо яко го посрещнах на отсечката към св. Иван Пусти долу точно дето почват завоите, само мноу ама мноу мъ йе яд че не зех фотото!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5 Отговорено 30 Юни, 2011 Къде ще сте утре по изгрев?Аз ще съм на Силистар, а после на работа.Надявам се да стигна до София за 4-5 часа.Поздрав, макар и предварително, но тръгвам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plsr 6 #6 Отговорено 1 Юли, 2011 Джулай морнинг без изгрев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #7 Отговорено 1 Юли, 2011 Честит Джулай, peace & love без край... п.п. Случвало се е и на Коледа да няма сняг и Великден без козунак, а Нова година е чак догодина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове