Jump to content
M_TYPE

Crx New Model

Recommended Posts

Здравейте колеги, извинявам се предварително ако досаждам с темата, но търсих с търсачката и не открих нищо за новият CRX (доживяхме да го видим, слава тебе Господи !!! ) незнам за вас, но за мен това е следващата ми кола, ето малко данни, техничесски и видео с колататехнически данниhttp://asia.vtec.net/Engines/CR-Z/index.htmlВидео:

пп: Ах как забравих новият модел се казва Honda CRZ Sport HYBRID

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има такава тема... !!! http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=47933Колегата е имал удоволствието да покара. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е някаква гавра с труп ...... по-добре да не го пускат в производство.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е някаква гавра с труп ...... по-добре да не го пускат в производство.

Чакай бре колега, що така си мислиш, след 1-2 години като ти хакнат данък изгорели газове, ще ревеш като вдовица за ...... и ще се молиш да имащ точно тази 128 hp колица която харчи едвам 5 / 100 и 117г /км СО2, така че тука не си прав !!! аз имам CRX A9 и с радост бих го разменил за CRZ !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако искам кола дето гори 5 на 100 и ускорява за 10 секунди до 100 и ограничителя е на 6500 ще си взема икономика. Поне ще мога да си возя багажа.

то майтап майтап ама май по-добре кола на батерии ... !!! поне ще върви за разлика от този "спортен" автомобил !!!

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако искам кола дето гори 5 на 100 и ускорява за 10 секунди до 100 и ограничителя е на 6500 ще си взема икономика. Поне ще мога да си возя багажа.

то майтап майтап ама май по-добре кола на батерии ... :honda: поне ще върви за разлика от този "спортен" автомобил !!!

Хехехе колега уверявам те че това е по добрият избор за вбъдеще 117g/km co2, аз имам и другия краиният вариянт WRX STI ами кво да ти кажа космическа разлика ама от всякаде ускорение разход возия стабилност !!! за БГ предпочитам CRZ пред STI 5/100 пред 49-50/100 (и това при положение че карам под 180км/ч ако карам със над 240 отива на 60/ 100) такава кола ли ти трябва ако е така върви в немско и си ти 16 к евро за добро STI и минимум 1000 евро за гориво на връщане аа и това не върви с 95 октана от 100 октана на горе майка така че замисли се кво говориш +това говорим за базов модел ако искаш да стане "бегачка" ръгаи MUGEN ,SPOON или HKS тунинг http://www.youtube.com/watch?v=20YsyfBTc0Q...feature=related :hondarulez:

пп:и още нещо "бегачките"се правят не се продават по магазините

Редактирано от M_TYPE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

за БГ предпочитам CRZ пред STI 5/100 пред 49-50/100 (и това при положение че карам под 180км/ч ако карам със над 240 отива на 60/ 100) такава кола ли ти трябва ако е така върви в немско и си ти 16 к евро за добро STI и минимум 1000 евро за гориво на връщане аа и това не върви с 95 октана от 100 октана на горе майка така че замисли се кво говориш +това говорим за базов модел ако искаш да стане "бегачка" ръгаи MUGEN ,SPOON или HKS тунинг http://www.youtube.com/watch?v=20YsyfBTc0Q...feature=related

Колега, има ги и такива като тебе....Дето биха дали 58 000 лева за двуместна кола, уж спортна, ама всяка 20 годишна вектра с две каци зеле в багажника да я дърпа. !!! Нищо, че за тези пари можеш да си вземеш истинска бегачка на коя да е друга марка.Ама това е кола само за верни фенове, само те могат да оценят качествата и....Всъщност, може пък и някой заблуден Honda фен да се обърка и за 15 бона по-малко да си купи Civic 2.2 CDTI, пак ще те дърпа отвсякъде - ще хаби по-малко, а и ще има много повече място в колата.... Редактирано от TipoMan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха колега щом така си мислиш здраве да е, ще поживеем ще видим като влезнат данъците и изобщо не може никой да ме убеди че новият ЦРХ е по лош от стария хахаха и 58 бона това цената за БГ ли е ако е така просто съм изумен :) пп:Е чакай сега ако е за такива сравнения с 20 бона по малко ше си зема CIVIC 6-ген TYPE-R spoon tuning и ще ти правя която хонда кажеш на разногледа само мога да ти кажа че ми се опъва на Събаруто :) (но само :) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не знам, защо всеки като има нещо различно от хонда ми го хвали. Ами карай си субарото лошо няма. Само дето съм виждал как стария CRX размазва СТЙ от летящ :P Просто мен не ме кефи. Предпочитам лансър ево ;) Пък като се замисля даже и то не ме кефи пред ланчиа делта интеграле или 205 Т16 или Ауди С1 :) може новия цр-з да е хубава машинка. Просто няма никакво място при "спортните" автомобили. Поне така съм чувал, че спортните автомобили трябва да вървят :) Само се надявам тея от ВРЦ да не се побъркат и те да вземат да карат с хибриди :) :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CRZ е изключително скъп за БГ.

за БГ предпочитам CRZ пред STI 5/100 пред 49-50/100 (и това при положение че карам под 180км/ч ако карам със над 240 отива на 60/ 100)

Колега тоя разход ми се вижда ужасно голям, може ли да поясниш! :)

Да не би да е моментно показание на разхода?

Като карам с 240, харча мак. 17/100 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този новия CRZ ще го карат предимно жени,ще стане нещо като японската тигра.Това е моето мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Значи по добре да спрем с чата и да се трие темата има подобна така че по добре да спрем само мога да кажа на колегата терорист че CRX само в БГ е "бегачка" навсякъде по света бегачките на Хонда са TYPE-R Civic ili Integra TYPE-R +това не си хваля Субаруто незнам що си останал с такова впечартление аз се оплаквах :honda: за мое много голямо съжаление не мога да си ходя в БГ със Субаруто тогава ама които искаш CRX ми даи турбиниран всякакъв хххххх то и разни опели назобени ебават м.....а на Поршета ама ти само можеш да си мечтаеш за тях така че спри със глупавите си мнения и като си купиш или направиш собствена "бигачкъ" тогава се хвали ко си постигнал аз гледах аз чух ама един френд видял и тем подобни аз спирам до тук че мноо лоши мисли ми идват на кратуната :honda: пп:Случайно да съм споменавал че ще си купувам CRZ за да се състезавам с някой или да се надбягвам с други коли съжалявам за искривеното мислене във форума мисълта ми беше че този избор на автомобил за в бъдеще е по добрият вариянт +това съм си фен на CRX и кво ме боли к...а колко кинта е след 2 години ше падне цената и си го купувам сега поне мога да си го позволя :) ппп:Колега никакъв моментен разход не ми отчита джоба просто отивам до съседният град (60км) и се връщам само магистрала естествено без камери(незнам защо още не са сложили :) ) постоянна гонка 2 коли + R1 и на връщане ми светва лампата веднага на колонката и това ми е индикацията около 60 литра :honda::honda::cool: имам френд със Civic Type R назобен ще го питам за макс разход и ще ти пиша хаиде поздрави и мир баце и ще поживеем и ще видим кой колко ще плаща на държавата за стария си дръгел и кой ще се кефи на данъчни облекчения хахахахаха

Редактирано от M_TYPE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги незнам дали забелязахте в една част от клипчето което е пуснал колегада има един старт срещу сивик таип р и каточели има доста потенцял в хибрида.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги незнам дали забелязахте в една част от клипчето което е пуснал колегада има един старт срещу сивик таип р и каточели има доста потенцял в хибрида.

Има и още как :) Само че закостенелите мозъци на повечето от пишман рейсърите в този форум не могат да го възприемат !!! Карайте си вече смешните масларки и не се изказвайте неподготвени :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не не не не мога да се сдържа аз със сигурност ще съм по голям с извинение ГЗ и от пича дето я пробва само вижте реакцията на мoмъка с CRX-a

!!! Редактирано от M_TYPE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пореден път се убеждавам че това ще е колата ми за БГ мааалко тунинг мааалко стрийт легал не повече и глей ко прави

!!! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано тези колеги които одумват ЦРЗто имат възможноста да я покарат в такива условия,при каквито аз го изпробвах и после да им чуем мнението.Колата си е много яка и много добре си дърпа,а и при тези кризисни времена всеки един от нас /или почти всеки/ си прави сметка с разхода на гориво

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

M_TYPE , това че в Гърция са те налегнали да си връщаш колата към стоков вид си е твой проблем и не можеш да им плащаш таксите. Това че уж си туз пък не можеш да си позволиш да си караш ненормалната бегачака също си е твой проблем. Имам решение обаче: слагаш газ както повечето тунери и си отново на пътя :)

И аз бегачка съм си направи и то със собствените си ръце, така че по скоро ти си спести тъпите коментари. това че ти си виждал само "вървящи" Тайп Р-ки не значи че хората не си правят всякакви модели и ако не е Тайп Р значи не става за нищо. Това че твоя рекс е за скрап не си мисли че всички са такива.

като си дойдеш по Бг (ако не си тук) драсни едно редче да видим тоя ненормален рекс колко "много " върви :) А между другото още ли го продаваш ? Колко 10 К искаш ?? само да но си му оправил стоповете отзад.

Също може да се радваш на данъчните си облекчения ! Само че там е разликата м/у маняците и ширпотребата. Един фен никога няма да се откаже от това което харесва (стига да може да си го позволи), без значение колко труд, средства и т.н. ще му коства! Разбираемо е това да не го разбираш, защото видимо си от вторите !!!

Айде поздрави !

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...