Jump to content
edikoisi

как ли е излежда форума в африка?

Recommended Posts

Хахахах,много дразнещо е това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо ми дигат кръвното с тея тръби :lol: майката на майката на майката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък ме радва :lol: даже си търся да си купя една Вувузела :) искам да пощуря съседите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък ме радва !!! даже си търся да си купя една Вувузела !!! искам да пощуря съседите.

и аз и аз.... ако намериш някъде свиркай :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха много интересно. Трябваше да поръчаме на братята от Сърбия да ни вземат малко на връщане !!! Много са даразнещи, но не мен лично ми е любопитно да го видя на живо това "насекомо" !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Имам чувството, че ще откача от тея неща !!! !!! и си мисля, че искат да покажат селянията си на света :X

Редактирано от p0n1X

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха много интересно. Трябваше да поръчаме на братята от Сърбия да ни вземат малко на връщане...

трябваше да поръчаме на Французите, по бързо щяха да ни ги доставят !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес разбрах че продавали в Кауфланд (дано не прозвучи като реклама) мисля да скокна утре до там и ако има да си зема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да пренесем духа от световното на НС !!!, ще е забвно на обиколката из града да се чуват вувузели !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да пренесем духа от световното на НС :hondarulez:, ще е забвно на обиколката из града да се чуват вувузели !!!

AAа сакън опазил господ !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз предлагам: във всеки вакъл дирник - по една вувузела и само така ще замлъкнат. А тези, които искат да закупят такава, нека да си вземат по едно бардуче и да си свиркат с него, че хем е родно, мило и прекрасно, хем ще подпомогнат гилдията на занаятчиите, които ги произвеждат. Ето ти реална борба с кризата в унисон с девиза: "Купи българското!" !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че явно в България няма хора с търговски нюх. Ако някой се беше сетил да внесе няколкок контейнера от тая щуротия, щеше да избие рибата. След световното интересът няма да е толкова голям.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз предлагам: във всеки вакъл дирник - по една вувузела и само така ще замлъкнат. А тези, които искат да закупят такава, нека да си вземат по едно бардуче и да си свиркат с него, че хем е родно, мило и прекрасно, хем ще подпомогнат гилдията на занаятчиите, които ги произвеждат. Ето ти реална борба с кризата в унисон с девиза: "Купи българското!" !!!

Бардуче си имам на село, не е интересно с него, няма да луднат съседите(60-70 годишни старци), най-много да се кефят на звуците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...