Jump to content
movx2000

найлон или мушама или нещо друго?

Recommended Posts

Колеги, свалих си кората на предната врата, и под нея имаше някакъв найлон, повече приличаше на прозрачна мушама, залепена явно за да не се мокри кората от вода, която би влязла от стъклото, но беше скъсано на няколко места.та въпроса ми е, с какво да го сменя? най-лесния отговор - найлон от железарията. добре, но дали няма бързо да остарее и пак да се скъса?има ли някакъв по-свестен материал за тази цел и откъде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знаеш ли за колко години остарява и се разлага една найлонова торбичка????? слагай и се не бой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НАЙЛОН , възможно най-дебел и хубаво със силикон залепен .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предназначението му е освен проникването на влага и прах във вратата да има и някаква шумо и термо изолация от образуваната въздушна възглавница ... Лично аз предпочитам винил от стар рекламен билборд или от надуваем дюшек :lol: ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен като ми слагаха централното ми сваляха кората и гледам аз - найлон :). Нищо особенно не е.Разгледай си го и си купи такъв или подобен мисля, че няма да има проблем.Колегата който каза за разлагането на найлона е прав само да не е от нова найлонова торбичка (най -здравата) , че те са направени да се разлагат :lol: Успех колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предназначението му е освен проникването на влага и прах във вратата да има и някаква шумо и термо изолация от образуваната въздушна възглавница ... Лично аз предпочитам винил от стар рекламен билборд или от надуваем дюшек ;) ...

По-скоро да не проникне влага от вратата към кората!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по дебело найлонче както казват колегите и си идеален поне 15 годинки. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по-добре ползвай битумна лента, има сериозни звукоизолиращи свойства - особено ако се налепи и отвътре на вратата

Публикувано изображение

ето и темата http://forums.hondabg.com/index.php?s=&amp...st&p=389118

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично ползвах найлонови чували в комбинация с двойнозалепящо тиксо преди около година (от тези дебелите, не домакинските). Като започна да слагам звукоизолация (след някой-друг месец) ще кажа дали са се скъсали/разлепили. :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

благодаря на всички за мненията! :dry: а старото лепило с какво го махате? изглежда много гадно и лепкаво и мажещо се, не е силикон, нещо друго е, но е напластено доста от него и като се придставя как ще трябва да го стържа, направо не знам...

Редактирано от мишо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по-добре ползвай битумна лента, има сериозни звукоизолиращи свойства - особено ако се налепи и отвътре на вратата

Публикувано изображение

ето и темата http://forums.hondabg.com/index.php?s=&amp...st&p=389118

Ето това ти трябва аз слагах найлон но се отлепи защото силикона не го хващаше добре а уж беше хубав и си взех не точно от тази изолираща лената но подобна и стана доста добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...