movx2000 40 #1 Публикувано 20 Юни, 2010 Колеги, свалих си кората на предната врата, и под нея имаше някакъв найлон, повече приличаше на прозрачна мушама, залепена явно за да не се мокри кората от вода, която би влязла от стъклото, но беше скъсано на няколко места.та въпроса ми е, с какво да го сменя? най-лесния отговор - найлон от железарията. добре, но дали няма бързо да остарее и пак да се скъса?има ли някакъв по-свестен материал за тази цел и откъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 20 Юни, 2010 знаеш ли за колко години остарява и се разлага една найлонова торбичка????? слагай и се не бой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #3 Отговорено 20 Юни, 2010 НАЙЛОН , възможно най-дебел и хубаво със силикон залепен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 20 Юни, 2010 Предназначението му е освен проникването на влага и прах във вратата да има и някаква шумо и термо изолация от образуваната въздушна възглавница ... Лично аз предпочитам винил от стар рекламен билборд или от надуваем дюшек ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #5 Отговорено 20 Юни, 2010 На мен като ми слагаха централното ми сваляха кората и гледам аз - найлон . Нищо особенно не е.Разгледай си го и си купи такъв или подобен мисля, че няма да има проблем.Колегата който каза за разлагането на найлона е прав само да не е от нова найлонова торбичка (най -здравата) , че те са направени да се разлагат Успех колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #6 Отговорено 21 Юни, 2010 Предназначението му е освен проникването на влага и прах във вратата да има и някаква шумо и термо изолация от образуваната въздушна възглавница ... Лично аз предпочитам винил от стар рекламен билборд или от надуваем дюшек ...По-скоро да не проникне влага от вратата към кората! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #7 Отговорено 21 Юни, 2010 по дебело найлонче както казват колегите и си идеален поне 15 годинки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #8 Отговорено 21 Юни, 2010 по-добре ползвай битумна лента, има сериозни звукоизолиращи свойства - особено ако се налепи и отвътре на вратата ето и темата http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...st&p=389118 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #9 Отговорено 21 Юни, 2010 Аз лично ползвах найлонови чували в комбинация с двойнозалепящо тиксо преди около година (от тези дебелите, не домакинските). Като започна да слагам звукоизолация (след някой-друг месец) ще кажа дали са се скъсали/разлепили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #10 Отговорено 23 Юни, 2010 (Редактирано) благодаря на всички за мненията! а старото лепило с какво го махате? изглежда много гадно и лепкаво и мажещо се, не е силикон, нещо друго е, но е напластено доста от него и като се придставя как ще трябва да го стържа, направо не знам... Редактирано 23 Юни, 2010 от мишо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #11 Отговорено 23 Юни, 2010 по-добре ползвай битумна лента, има сериозни звукоизолиращи свойства - особено ако се налепи и отвътре на вратата ето и темата http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...st&p=389118 Ето това ти трябва аз слагах найлон но се отлепи защото силикона не го хващаше добре а уж беше хубав и си взех не точно от тази изолираща лената но подобна и стана доста добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове