Jump to content
ilian83

Civic 1,4 Is 90hp V/s Audi A4 1,9 Tdi 110hp

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте няма да ви питам дали ще мога да го бия защото вече знам отговора.Аудито ме дръпна с 2 коли на 400М. и с 3-4 коли на 800м. И двето коли са напълно сток.Дори и на старта е по-бързо.Не мога да си го обясня по каталог моята D14Z2 я дават 0-100км/ч -10.8 сек. аудито 11.8сек. и пак ме бие гадната печка 2-ра скорост я включих на 6-6300оборота,3-та на 7000 ,4-та не помня точно и в нито един момент не се усеща да го настигам поне малко през цялото време то се отдалечава от мен.Колата ми е 99-та година Д14З2 потдържам си я перфектно карам я само с 98 бензин не доливам грам масло на 10 000км. По магистралата вдигам Макс. 195 км.ч. Мислех,че си е добре за 1,4 мотор ,но явно аудито върви повече въпреки че по каталог го дават по-бавно и по тежко. Аудито е А4 Б5 -1,9 ТДИ 95-та година.Ако монтирам всмукателен от Д16З6 дали ще имам шанс да я бия тая печка?Някой пускал ли се с такова Ауди?

Редактирано от ilian83

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата май не е за тоя раздел, ама айде.Много пъти с един приятел с А3 1.6 101 или 105 коня не помня точно, а аз с d15z3 90 коня англичанка. Старта му го зимам винаги ама после е според зависи колко на дълго, дали е байр и т.н. и се редуваме веднъж той ме зима веднъж аз. А той човека иска да си вземе 19 ТДИ и вика, че бягало мнго повече от 1.6 бензин, така че май е нормално да те дръпне.Ама печка да ти земе старта..... май трябва да потрнираш малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ама печка да ти земе старта..... май трябва да потрнираш малко.

:ghost: На националната ще извикаме едно дизелче да му вземеш старта че ми е много интересно как става номера :) !!! :) А по темата: пак малко ти слага да ти кажа. При положение че е стокова колата .... колко смяташ че върви ? z2 ги слагат на англичанки до колкото съм информиран ... пък там от 0-100 за 10.8 сек ще е някаква добра научна фантастика. Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:wub: На националната ще извикаме едно дизелче да му вземеш старта че ми е много интересно как става номера :wub::shy::wub: А по темата: пак малко ти слага да ти кажа. При положение че е стокова колата .... колко смяташ че върви ? z2 ги слагат на англичанки до колкото съм информиран ... пък там от 0-100 за 10.8 сек ще е някаква добра научна фантастика.
D14Z2 се слага само и единстено на японка 2 врати хечбек 99-2000год. и в auto.ru си е точно 10.8sek. 0-100км/ч

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колата ми е японски хеч 6ген. Понеже аудито е на мой приятел днес давамата притеглихме колите си на Електронен автокантар.Аудито без пътник и багаж излезе 1300кг. Сивика -1020кг. също без пътници и багаж.Странна работа явно каталожните данни са пълна заблуда.Не че очаквам кой знае какво вървене от 90 к.с. сток ама каталога ме заблуди допълнително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сивика -1020кг.

Доста полезна информация :wub: Винаги съм си мислил че са малко повече, ама аз от моята си знам че това дето пише в талона е пълна глупост. Ето сега някой да каже колко е реално 6 г :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука в стара загора се проведе такава гонка но с голф 4 и бяха нещата на кантар като хондата бие с много малко но има малки жокерчета ако е пълен сток няма шанс и ако дизелтака се чипне вече нещата стават сериозни и хондата ще пада яко и с доста :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По каталог си ускоряват д14з2-те колеги. Имам опит с моята, но можете да сравните и по този клип на колегата Parushev http://vbox7.com/play:c70688b5.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука в стара загора се проведе такава гонка но с голф 4 и бяха нещата на кантар като хондата бие с много малко но има малки жокерчета ако е пълен сток няма шанс и ако дизелтака се чипне вече нещата стават сериозни и хондата ще пада яко и с доста :cool:

Какви са жокерите на хондата? А голфа ТДИ- 110 или 90 коня е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) На националната ще извикаме едно дизелче да му вземеш старта че ми е много интересно как става номера :cool::D :D Повечето ми приятели карат дизели и съм се бягал с 1.7, 1.9 и 2.0 турбо дизели на Mazda, Ford, VW и Nissan и някой от тях са ма биели, но никои не може да ме поведе на 1 и 2 скорост. Като моята и другите коли са чист сток и не съм от тия дето си мерат ... а си правихме еи така гонките между наши си хора, не съм казал, че съм бягал точно такова Ауди А3 1.9 ТДИ.Още не ми е сигурна работата дали ще дойда на националната, ама ако не е тайна с ква кола е тоя дето говориш за него?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

какъвто и да е .... дизелите вадят доста добър старт по принцип. И все пак ако говорим за сравнително леки дизели. 2 тона шлеп е ясно че и на старта няма да може да отлепи :cool:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тука в стара загора се проведе такава гонка но с голф 4 и бяха нещата на кантар като хондата бие с много малко но има малки жокерчета ако е пълен сток няма шанс и ако дизелтака се чипне вече нещата стават сериозни и хондата ще пада яко и с доста :)

Ако имаш предвид мене ,нещо не си осведомен правилно.Голфа пада със кола и малко отгоре до средата на 4-та скорост :cool: . Голфа е ТДИ 110 сток беше със 15-ки зимни. Мойта е със колектор,генеразия и интейк,въртях 15-ки алуминки. В края на месеца като сложа другия смукател ,пак ще има гонка с/у въпросния Голф,който сега е с чип и ще споделя резултата. Редактирано от PETE_TONG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аудито е имало чип, иначе няма как да е отпредПЕТЕ, приготви си бинокъл бате

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аудито е имало чип, иначе няма как да е отпредПЕТЕ, приготви си бинокъл бате

Чипосаните печки ви ебали фара,ще ме издуха най-малко със кола. Сток ,не са кой знае какво! Редактирано от PETE_TONG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...