Прелюд 1 #1 Публикувано 18 Юни, 2010 Здравейте. Бях удивен от аватара на един наш колега във форума. Той има следната аватар снимка Uploaded with ImageShack.us Аз му писах да прати снимки на тази количка но няма отговор. Ако някой има снимките моля да прати че доста ми допадна стила в който е направена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 18 Юни, 2010 Доколкото знам, той искаше да го направи така. Но в момента не е с тази визия. Писахме си на ЛС преди време и ми обясни че това е проекта му. На мен също много ми хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 18 Юни, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 18 Юни, 2010 Мхм... дано не обидя някой, щото е въпрос на вкус, но това е най-лошото, което можеш да причиниш на един Прелюд. Този VeilSide кит е направн правен оригинално за Супра и Селика и би било чудесно да си го ползват само Тойотаджиите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #5 Отговорено 18 Юни, 2010 (Редактирано) И според мен стои ужасно По темата: Във форума имаше снимки на този прелюд... 90% сигурен съм. Мисля че е родно производство даже. Просто сега не мога да ги намеря.ПП: Може и да греша. Редактирано 18 Юни, 2010 от Alexandro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa666u 3 #6 Отговорено 18 Юни, 2010 Виждал съм снимката на колата в каталога на този сайт http://www.tolytuning.com/index.php. Хората твърдят, че те са я правили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #7 Отговорено 18 Юни, 2010 ...отзад си изглежда добре Прелюдеца незнам какъв е плана за отпред,но да кажеш,че е ужасно не го разбирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 18 Юни, 2010 кукла е колата и наистина е правена при толитунинг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #9 Отговорено 18 Юни, 2010 и на мен ми допада интересна е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #10 Отговорено 18 Юни, 2010 Да прави сте този е саита и броните са за тойота селика колегата genchotur ми ги беше пратил тези снимки или имаше тема за брони нещо такова но сега имам само тази на аватара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #11 Отговорено 18 Юни, 2010 ето имам още една тунингована хондичкас подобна предницаhttp://i399.photobucket.com/albums/pp71/jo...69170238_12.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #12 Отговорено 18 Юни, 2010 Знам, че на вкус - хора разни и разни идеи, но и аз напълно подкрепям колегата Коев относно този тунинг на прелюд 4-та ген.Явно твърде много харесвам сток прелюдите и не смятам, че имат нужда от много "пипане" Мхм... дано не обидя някой, щото е въпрос на вкус, но това е най-лошото, което можеш да причиниш на един Прелюд. Този VeilSide кит е направн правен оригинално за Супра и Селика и би било чудесно да си го ползват само Тойотаджиите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Прелюд 1 #13 Отговорено 18 Юни, 2010 Мерси за снимката и информацията на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове