men4e 0 #41 Отговорено 14 Юли, 2010 ОК мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gogo Ognyanov 0 #42 Отговорено 7 Януари, 2011 Здравейте колеги. Нека всеки който е от Варна и околността и иска стикер на клуба да пише в тая тема.Засега сме само аз и колегата Lenalee. Колеги правят прИмоциика безплатна доставка до Варна, а стикера струва 1 лв. Айде да има 10 дена да се съберем хора, та след 2 седмици да не каже някой, че иска пак и всичко да почва от начало.Колега и аз искам такижа стикери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #43 Отговорено 7 Януари, 2011 и аз искам ;)1 брой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #44 Отговорено 7 Януари, 2011 И аз искам стикери , само нека някой да качи снимки на светлия и тъмния стикер за да сме наясно кое ни харесва и да си поръчаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #45 Отговорено 7 Януари, 2011 Ми то и аз искам,само дето съм от Пловдив малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #46 Отговорено 7 Януари, 2011 Това ли се има предвид по тъмен стикер ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #47 Отговорено 7 Януари, 2011 (Редактирано) Не колега, това е лента за номера П.П Темичката е бая стара ! Редактирано 7 Януари, 2011 от v1k7or Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #48 Отговорено 7 Януари, 2011 А от къде мога да си намеря такива лентички за номерата, ще ми трябват 4бр за мен и за един колега.Предварително мерси . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #49 Отговорено 7 Януари, 2011 От къде можем да се снабдим с лентички и стикерчета ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #50 Отговорено 7 Януари, 2011 Еми освен, ако се съберете повечко хора и някой така добър колега от София ви направи тази услуга, за друг начин не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #51 Отговорено 7 Януари, 2011 Ами евентуално в такъв случай ако някой има проекта за самата лентичка ,мой приятел ще ми ги направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #52 Отговорено 8 Януари, 2011 Някой да знае какво означава този стикер : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #53 Отговорено 8 Януари, 2011 това до колкото знам е JDM стикер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Diyan_Petrov 2 #54 Отговорено 8 Януари, 2011 Ако се съберете за лентички и стикери бройте и мен с по 2 броя от двете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #55 Отговорено 8 Януари, 2011 И на мен ми се иска колега, ама за сега само желаещи има , но не и стикери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #56 Отговорено 9 Януари, 2011 Ще се постарая до седмица да се направи готов пример, но се чудя дали да са на пласмасови ленти със светлоотразително фолио или само лепенки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #57 Отговорено 9 Януари, 2011 Ако е светлоотразително ще е ефектно , но и интересно за децата , като идея ми допада иначе. Каква ще е цената в единия и в другия вариянт ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #58 Отговорено 9 Януари, 2011 Като ги направя ще се разбере Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gogo Ognyanov 0 #59 Отговорено 10 Януари, 2011 Колега като станат стикерите и аз искам две лентички за номерата и два от другите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #60 Отговорено 10 Януари, 2011 Колеги изчакайте с поръчките да направя мострите да се види на кой му харесват и чак тогава все пак ги правя самостоятелно и тогава ще се разберем кой как и защо !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #61 Отговорено 10 Януари, 2011 !!! Колега , ако решиш да пробваш да направиш стикери ето една мостра от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegaEG 0 #62 Отговорено 10 Януари, 2011 Ако някой има стикери да се обажда на лично :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d0gyyy 77 #63 Отговорено 10 Януари, 2011 мен също може да ме броите с едно стикерче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #64 Отговорено 12 Януари, 2011 Колегата JoroP2 като направи мостри ще ги покаже и тогава ще се броиме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #65 Отговорено 12 Януари, 2011 А които има стикери да ми драсне едно ЛС искам и аз 1 2 стикера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
impact 3 #66 Отговорено 15 Януари, 2011 и мен ме броите за един два стикера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #67 Отговорено 2 Февруари, 2011 Колеги да ме извините, но сега от изпити и работа не ми остава мн свободно време ,и колегата който може да направи проекта и той е на работа от 18-ти Февруари нататъка могат да се задвижат нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #68 Отговорено 2 Февруари, 2011 Колеги и аз много искам, с нетърпение ще чакам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #69 Отговорено 2 Февруари, 2011 Пичове пратета няколко към стара загора че тука нямаме явно МОЛЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #70 Отговорено 18 Февруари, 2011 От днес явно се задвижват нещатата и с нетърпение ще очакваме, че като гледам бая мераклий сме се събрали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #71 Отговорено 27 Март, 2011 какво стана ще имали стикери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #72 Отговорено 27 Март, 2011 Аз обаче съм объркал в темите които пиша, както и да е трябваше да намеря пласмасови пластини които се закачат на рамката на рагистрацията , но не успях да намеря някъде във Варна да се продават такива за да ги направя ,но колегата Niki_V е поръчал такива ако искате вижте темата http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=49559&st=120 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #73 Отговорено 3 Април, 2011 Аз съм от Добрич, но бройте и мен, тъи като имам човек който може да ги вземе. 2 броя, моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #74 Отговорено 3 Април, 2011 какво стана ще имаме ли стикери ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yo Stoqnov 0 #75 Отговорено 8 Май, 2011 и ако може и за мен +2бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toni_t 11 #76 Отговорено 30 Май, 2011 Предполагам че съм закъснял, но ако има възможност или сте напечатали повече моля два броя. Моля и за информация за начина на получаване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #77 Отговорено 23 Юли, 2011 колеги има ли все още стикери.Освен тях ми трябват и стикери за номерата.Ако някои има да ми драсне на лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #78 Отговорено 24 Юли, 2011 Ако има от малките стикери Хонда Фен Клуб ако може 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #79 Отговорено 24 Юли, 2011 Ако някой е пропуснал може да дойде в сряда на седмичната, стикери има в мен, явно не сте видяли темата за седмичната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #80 Отговорено 24 Юли, 2011 Колега да попитам за Стара Загора, кой раздава стикери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове