Palko 54 #1 Публикувано 11 Юни, 2010 Лампата на таблото обoзначаваща въздушните възглавници свети постоянно?!? какво значи това? airbags не работят или обратното или нещо съвсем друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dumbeca 0 #2 Отговорено 11 Юни, 2010 Отиди или на ЕЛКОН или пробвай с вградената диагностика (буксата на късо) и следиш колко пъти ще мигне. По кода ще разбереш какъв е проблема.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #3 Отговорено 11 Юни, 2010 Отиди или на ЕЛКОН или пробвай с вградената диагностика (буксата на късо) и следиш колко пъти ще мигне. По кода ще разбереш какъв е проблема.УспехМалко тъп въпрос, но къде е тази вградена диагностика (букса на късо) ? Къде да я открия в колата за да проверя? Благодаря за бързия отговор колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 12 Юни, 2010 Като свети лампата значи че в момента са дезактивирани и при катастрофа няма да се отворят!Има тема за изчистване на SRS грешки ,прочети я и пробвай това което пише там.Ако нямаш повредена част в системата и е само набита грешка след процедурата описана там ще се оправи.Моята ми светва през 3-4 месеца но след изчистване на грешките се оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #5 Отговорено 12 Юни, 2010 Нещо не намирам темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #6 Отговорено 12 Юни, 2010 Заповядай колега Цъкни тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #7 Отговорено 12 Юни, 2010 Благодарско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #8 Отговорено 12 Юни, 2010 И моята светна при влизане в дупка и то с много малка скорост. Направих и самодиагностика с буксата която се намира под жабката при 6-та генерация.След като разбрах какви са грешките реших да я закарам в специализиран сервиз . В сервиза се опитаха да ме изпързалят с 600 лева като казаха че ми е заминал модула или нещо подобно.След което аз реших така и така ако е изгорял нищо не губя да пробвам метода за които споменава колегата и които е опоменат и в менуала.И за няма минута оправих всичко.Буксата на която се прави процедурата са намира под волана не се свалят и корите.Към буксата отиват бял и черен кабел.http://prikachi.com/images.php?images/521/2219521C.jpg[/img] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове