Трънчо 275 #1 Публикувано 9 Юни, 2010 Е, след като се изредиха CS, Starcraft, Dota и др. игри, мисля че дойде времето и на фифака Има ли желаещи да си направим турнирче или първенство? Аз се заемам с организацията,схемите,таблиците.. само кажете има ли желаещи Става доста интересно попринцип Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #2 Отговорено 9 Юни, 2010 Аз съм навит. Имам нужда само от малко тренировка на ФИФА 10 защото по принцип съм PES player Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 9 Юни, 2010 +1, но ми бави с около половин секунда на мултиплеър, независимо дали аз правя мрежа или гостувам. И не е от компа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #4 Отговорено 10 Юни, 2010 за коя фифа става въпрос, за Fifa09 или за Fifa'10? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 10 Юни, 2010 Aми принципно 10, но както каже мнозинството в крайна сметка Не ме бърка да дръпна и 09 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове