Jump to content
men4e

Мнения за Бултрако

Recommended Posts

Здравейте колеги.Преди малко четох тема на човек който си купил Сивик за 10 000 и в Бултрако му искат 1000 за обслужване.Аз никога не съм ходил там и май не искам и да ходя, но съм чел във форума много космически цени.Толкова ли са по-оригинални частите или майсторите там са японци, че цените са толкова високи.Та общо взето, ако някой има впечатления от там (хвалби и критики) да ги сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте колеги.Преди малко четох тема на човек който си купил Сивик за 10 000 и в Бултрако му искат 1000 за обслужване.Аз никога не съм ходил там и май не искам и да ходя, но съм чел във форума много космически цени.Толкова ли са по-оригинални частите или майсторите там са японци, че цените са толкова високи.Та общо взето, ако някой има впечатления от там (хвалби и критики) да ги сподели.

Цените на бултрако са височки ( за някои неща са до 3 пъти по скъпи от дилър на Хонда в Англия ), но пък частите са гарантирано оригинални.Добра алтернатива са няколкото морги и други търговци тук във форума , които могат да ти помогнат да намериш нужния чарк на приемлива цена.Със тях можеш и да се консултираш.Иначе хората в бултрако са любезни и сервиза им работи качествено . Цените на труда там са височки , но не чак страшни , както е при резервните части.В София има поне още 1 сервиз :), в който работят много качествено и професионално на доста по разумни цени.(Казвам 1 , просто защото само него познавам) Потърси във форума и ще намериш координати Успех :) Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В БУЛТРАКО освен частите че са скъпи и цената на труд е скъпа както във всички оторизирани сервизи .Там дохода идва в повечето случаи от такива обслужвания , ремонти и др. услуги . Всичко си има цена на час за дадената работа и за какво време се извършва услугата.Все пак тези хора и те семейства и НАЧАЛНИЦИ хранят . ;) Ще ти кажа само , че четох във форума за масло за скоростите МТФ на хонда в бултрако София струва 18 лева за литър ,а във бултрако Пловдив ми искат 27 лева за литър.Защо се получава такава разлика не зная. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Ще ти кажа само , че четох във форума за масло за скоростите МТФ на хонда в бултрако София струва 18 лева за литър ,а във бултрако Пловдив ми искат 27 лева за литър.

Защо се получава такава разлика не зная. ;)

Защото 18 лв./л. е наливно, а 27 лв./л. е бутилираното в разфасофки от по литър.

Публикувано изображение

Сега вече знаеш защо се получава така. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените на бултрако са височки ( за някои неща са до 3 пъти по скъпи от дилър на Хонда в Англия ), но пък частите са гарантирано оригинални.Добра алтернатива са няколкото морги и други търговци тук във форума , които могат да ти помогнат да намериш нужния чарк на приемлива цена.Със тях можеш и да се консултираш.Иначе хората в бултрако са любезни и сервиза им работи качествено . Цените на труда там са височки , но не чак страшни , както е при резервните части.В София има поне още 1 сервиз :), в който работят много качествено и професионално на доста по разумни цени.(Казвам 1 , просто защото само него познавам) Потърси във форума и ще намериш координати Успех :lol:
Като за представителство е нормално да са високи цените,но някой части или ремонти може да си ги позволи човек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...