Newbie 5 #1 Публикувано 31 Май, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги карам d14a3 от много ръчни вчера ми изпука нещо в дясната гума.Първо си помислих, че е външно каре, понеже и преди от ръчни ми се е пръскало направо, но като гледам е здраво и не тропа по завой пробвах я и с напълно навит волан - наляво и надясно но нищо не тропа, а ви казвам че нещо изпука адски.И сега като хвана дясната гума и като я разджагъркам напред назад има известен луфт.Идей? ясно е че без стенд и да се погледне неможе да се гадае, но нека все пак някой изкаже мнение.ПП: И друго когато си боядисвах задните барабани, като свалях джантата видях че самия болт, които излиза от фланеца и на него се навърта гайката се люлее (шпилките му бяха изпилени) късмет как съм го отвъртял даже.Та въпроса ми е цял нов апарат ли трябва да се взима или продават такъф тип болт (с шпилки), които сам да го набия в дупката на фланеца ? Редактирано 31 Май, 2010 от Newbie Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #2 Отговорено 31 Май, 2010 Колега с болта е голям филм. Аз моя не си го правих сам и немога да ти дам пълна информация, но мисля че имаше писано из форума, но трябва да се избива един лагер, а щпилки поне аз не можах да намеря никъде и бяха стругове, фрези и секфи те такива български работи за да станат нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #3 Отговорено 1 Юни, 2010 Здравей колега! Погледни надлъжната щанга, която свързва долния носач със напречната греда (под радиатора).На мен ми се скъса точно в областа на гайката. При това положение щангата не можа да изпадне, защото отвора в който влиза е дълъг. При това положение колелото ще има луфт напред - назад по дължината на автомобила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #4 Отговорено 1 Юни, 2010 Аз много много не схванах къде ти е луфта на предното колело или на задното ?Но аз имам същия проблем с предно ляво колело като го размърдам напред назад на ръка има луфт.При мен е лагер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #5 Отговорено 1 Юни, 2010 Предната дясна гума, като го бутам в посока - купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #6 Отговорено 1 Юни, 2010 и аз го имам този проблем и когато мина през по лош път трака , казаха ми че е лагер и до 2-3 дена ще го сменя ако искаш изчакай да ти кажа дали е било такова поне при мен Но с голяма скорост когато вземам завой на дясно или на ляво се чува шум , така на място както ти пробва пробвах и аз но нищо не се чува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове