gayver 0 #1 Публикувано 28 Май, 2010 имам проблем с реиката и може да ми се наложи да сменя с друга някои можели да ми каже има ли разлика между реиките на Д13 Д15 Д16 за сивик 5 генерация става въпрос или някви други реики и дали ще мога да сложа реика без хидравлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 28 Май, 2010 А опита ли да напишеш в търсачката "рейка" да видиш какво ще се получи ? .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 28 Май, 2010 А ти, колега, какво караш? Че е ХОНДА ясно ама все пак...Стават рейките. Аз на твое място бих сложил механична. Колата не е чак толкова тежка, че да иска хидравлика, пък и отпадат разходите за ремъци, ролки , масла, течащи рейки... Ама това си е само мое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 30 Май, 2010 А опита ли да напишеш в търсачката "рейка" да видиш какво ще се получи ? ..Aз да а ти ? Излизат ми само глупости Колега какво и е на рейката тропа ли или тече, че да я сменяш?Не съм 100% сигурен но мисля че са еднакви аз сменях вътрешни накрайници и са еднакви, поне уж японската версия на накрайниците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gayver 0 #5 Отговорено 31 Май, 2010 карам сивик 5 генерация Д15Б2 проверявал сам в гугала и наистина ми излизат само глупоссти има и сервизи кадето правят раики но са в софия а съм от Горна Оряховица мислел съм си за механи4на реика но незнам дали ще пасне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове