Jump to content
lipov

защо немога да публикувам какво продавам

Recommended Posts

Не е ли време модераторите да се намесят???

Като гледам че вече и „Кой какво кара“ е пълен със спамове и никой не се меси,та камоли тук на някой му пречи че колегата си продава джантите.Модераторите вече не са това което бяха,няма контрол във форума,дано не се засегнат и ме накажат с някое 10% предупреждение,но е факт.Нека сами проверят 59 и 60 страници от „Кой какво кара“
Колега, като си видял нередност, защо не си докладвал на екипа? Колегата пуснал темата мисля, че отдавна разбра какво и как трябва да направи за да си пусне темата. За препоръки относно форума си има раздел и е добре да ги правите в него.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq
Отговорено (Редактирано)

E добре,А аз като пуснах тази тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=47499 някой от модераторския екип да се изказа?Само един "колега" вкара малко спам,останал непочистен и това е.Като има такъв раздел не е ли редно и модераторския екип да пише там :lol: или к'во-ако не стане 5 страници дискусия не се включвате.знам знам-много сте заети за каквото и да е.....А да попитам-с темата махо vs teror1sta какво стана-изтрихте я и нищо повече,а нарушения бол.п.п.Нищо лично,просто факт :)

Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знам знам-много сте заети за каквото и да е.....А да попитам-с темата махо vs teror1sta какво стана-изтрихте я и нищо повече,а нарушения бол.п.п.Нищо лично,просто факт ;)Не се притеснявай колега ще има последствие. На националната модераторите ще изкарат колегите Терориста и Махо на някоя площадка и ще ги линчуват ;) Ти какво очакваше да стане?????

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти какво очакваше да стане?????

...аз очаквам да дойде Максо и да се разправи с всички Хонди 1.5 и 1.6 като кара на газ и с един човек вътре ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Не се притеснявай колега ще има последствие. На националната модераторите ще изкарат колегите Терориста и Махо на някоя площадка и ще ги линчуват ;) Ти какво очакваше да стане?????

Е нали си има правил бе мамка му?Са не може да храниш другите безнаказано.Или к'во-темата в коша и готово????

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да спамим ли и аз сега поне е много хубаво тва правило ?! Има някаква логика ама чак пък 50 ......... :worthy:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен подобни теми често се дискутират. Т.е. има някакъв проблем в системата :worthy: Аз виждам нещата така. Масово новите потребители във форума са млади хора, току що сдобили се с автомобил. Това предполага, че нямат опит и им е интересно да понаучат това-онова за марката. Форумът е най-полезен за тях именно заради информацията, която съдържа. Ако целта на регистрацията е друга, наистина нямат място тук. От друга страна мярката против търгашите не е особено ефикасна. Та какво по-лесно от това да си нацъкаш 50 мнения, щом ще ти помогнат да си пласираш стоката още на втория ден. Наистина трябва да има някакъв минимум за постове, защото не може да се почне директно с търговия в един "фенски" клуб, но примерно 15-20 мнения са напълно достатъчни, за да не се Flood-ва със spam от потребители, гонещи бройка. Тук идва и по-важният според мен момент-да се въведе срок, след който до се отключва възможността за публикуване в купува/продава. И той не трябва да е прекалено драстичен 30-45дни. Напълно са достатъчни за един фен да поразгледа сайта, да зададе някой и др. въпрос, да се включи в някоя тема и да си понатрупа и малко постове. => 15-20 мнения+ 30-45дни = Bonus Level. Не съм първият, който предлага подобна идея и от гледната точка на сравнително нов потребител мисля, че е градивна.

е тук съм много съгласен. срока е хубава работа, стига да не е много дълъг.така тези които се регистрират само с цел продажба по-лесно ще се отказват и няма да си губят времето да чакат.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...