Jump to content
Ivo Koynov

Някои дребни ел. въпросчета :)

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Абе колеги, я споделете имате ли освтление в жабката (фабрично), че при мен е мрак и нещо не ме кефи :) - да знам изгоряла крушка ли да търся или си няма по принцип?Също така имате ли подсветка на копчето за регулиране височината на светлините - на всички други копчолъци имам подсветка, а на това копче - тцъ - а пък се предполага, че щом е за регулиране на фарове ще се използва по тъмно и не би трябвало да опивам таблото с ръка в тъмнината :)

Редактирано от 100NX Golf Destroyer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е:Pти трудния въпрос !!! Никой ли ;) Едва ли ще ти помогна, но поне малко ъп.На '96-та JDM изобщо нямам копче за регулиране на фаровете. А за жабката , японеца явно е решил, че тя така и така излиза цялата напред и не ми трябва лампа вътре. Не знам, по-късно може и да си е променил мнението, или пък някой англичанин го е подсетил ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нема братче такива екстри, тва да не ти е италянка ;) някои дори нямат подсветка за копчетата на ел стъклата и в тъмното само опитна ръка от 6-7мия път може да набара точното копче за точния джам. За жабката да не говорим :angry: Руснаците в техния форум имат направи си сам няколко вида подсветки за копчетата на жабката не мисля че ти е проблем да си направиш ама що да е :zen:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си - за т'ва па изобщо не се бях сетил - нема ник'ви лампи на копчетата за стъклата и ел.огледалата !!! Даже щях да ги отварям да видя дали не са изгорели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...