Ivo Koynov 12 #1 Публикувано 19 Май, 2010 (Редактирано) Абе колеги, я споделете имате ли освтление в жабката (фабрично), че при мен е мрак и нещо не ме кефи - да знам изгоряла крушка ли да търся или си няма по принцип?Също така имате ли подсветка на копчето за регулиране височината на светлините - на всички други копчолъци имам подсветка, а на това копче - тцъ - а пък се предполага, че щом е за регулиране на фарове ще се използва по тъмно и не би трябвало да опивам таблото с ръка в тъмнината Редактирано 19 Май, 2010 от 100NX Golf Destroyer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1583 #2 Отговорено 20 Май, 2010 Ети трудния въпрос Никой ли Едва ли ще ти помогна, но поне малко ъп.На '96-та JDM изобщо нямам копче за регулиране на фаровете. А за жабката , японеца явно е решил, че тя така и така излиза цялата напред и не ми трябва лампа вътре. Не знам, по-късно може и да си е променил мнението, или пък някой англичанин го е подсетил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 20 Май, 2010 Нема братче такива екстри, тва да не ти е италянка някои дори нямат подсветка за копчетата на ел стъклата и в тъмното само опитна ръка от 6-7мия път може да набара точното копче за точния джам. За жабката да не говорим Руснаците в техния форум имат направи си сам няколко вида подсветки за копчетата на жабката не мисля че ти е проблем да си направиш ама що да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1583 #4 Отговорено 20 Май, 2010 Прав си - за т'ва па изобщо не се бях сетил - нема ник'ви лампи на копчетата за стъклата и ел.огледалата Даже щях да ги отварям да видя дали не са изгорели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове