Jump to content
NikiG

Феновете на Хонда се увеличават

Recommended Posts

Здравейте всички Хонда Фенове,Бързам да ви се похваля с придобивката – Хонда Акорд 2,2 дизел от 2004. Очарошан съм от колата, невероятна е! Преди да я взема я "водих" Юби-ко за диагностика и според тях колата е в много добро състояние. Единствено ме озадачи факта че маслото се сменя на 20000 км, не е ли много км за масло? Въпроса ми е какво е маслото пакетирано за хонда дизел и има ли си еквивалентни масла (като марка производител).Поздрави на всички и се надявам от сега само де се хваля във форума от колата.Ники Г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега :) Няма как да не ти хареса колата :) Ако не е тайна какви пари ти излезна ? Маслото се сменя на 20 000 км да :) но ти предлагам вариант а да го сменяш на 15 000 км , по книжка се води стандартно на 20 000 км , но при тежки пътни условия на 10 000 , за това компромис и посредата :) Маслото на Хонда е добро , пълна синтетика последно беше по 36 лв литъра , а ти имаш 6 - това е и най-големия разход при смяна на масло :) Алтернативи колкото искаш , но цената няма да е кой знае колко по-ниска - проверено :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега,да си я караш с много кеф и безброй безаварийни километри :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и много безаварийни км.Масло типрепоръчвам като алтернатива Visco 7000,добро е но е и скъпичко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за топлото посрещане, приятели!За маслото имах предвид кой е производителя, понеже Хонда не правят масло, май. Не че мисля да пестя от консумативи. Не съм го правил до сега и няма да го правя за "20-те" лв. разлика.За цената не е тайна - 8000 Е, само за колата. Без такси, застраховки, данъци и т.н.Много ми харесва за сега, още и свиквам и намирам някои нови скрити глезотийки. :) Ще я пробвам през уикенда, как се събират и 2 детски столчета на задната седалка. :) Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поздравления за избора.ако знаеш на колко хора е мечта тази кола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за топлото посрещане, приятели!За маслото имах предвид кой е производителя, понеже Хонда не правят масло, май. Не че мисля да пестя от консумативи. Не съм го правил до сега и няма да го правя за "20-те" лв. разлика.За цената не е тайна - 7500 Е за колата. C такси, застраховки, данъци и т.н. незнам още.Много ми харесва за сега, още и свиквам и намирам някои нови скрити глезотийки. :) Ще я пробвам през уикенда, как се събират и 2 детски столчета на задната седалка. :) Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поздравления за избора.ако знаеш на колко хора е мечта тази кола

И на меееен и на меееен. Със здраве да се кара и милиони безаварийни! :P Може и някоя снимка да метнеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, колега !Маслото не го мисли ... алтернативи колкото искаш.Много безаварийни !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен,колата е екстра.Къде ли са сега разбирачите,които обесняваха как Хонда не е Хонда ако не е бензин и по-специално Vtec :P ?Ръчни или автоматични скорости е колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво дезел е бе братче :D Хонда имат собствено масло :) и цената е тази която ти казах. А цената за която си е взел Акорда си е направо подарък ;) какво е нивото на оборудване ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави и от мен колега. Желая много безаварийни километри с 7-мата генерация на Акорда.На някоя среща можеш да ни подариш по едно кръгче :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствено ме озадачи факта че маслото се сменя на 20000 км, не е ли много км за масло? Въпроса ми е какво е маслото пакетирано за хонда дизел и има ли си еквивалентни масла (като марка производител).

Честит дизелов самолет :rolleyes: ! Аз бих си сменял маслото на около 10 000 км., и то с това, което дават от ХОНДА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,Толкова съм запленен от Акорда, че натоварих децата и жената и тръгнахме на обиколка из родината за почивните дни. Очарован е меко казано за тази машина. Харчи към 5/100 извънградско, по груба сметка, ама и 10 да е ми е се тая.Сега поред - веднага и смених маслото и филтрите в Юби-ко за сигурност. Цените за това са много приемливи, не е толкова скъпо както ме "убеждаваха" всички - Обслужване на Хонда е много скъпо. Според мен маслото в опаковката на Хонда е МОТУЛ.За екстрите - освен стандартните има автоматични фарове и чистачки, супер стерео с субуфер, автопилот, VSA система, Само нямам резервна гума а имам някакъв спрей за "ремонт", но предпочитам да си купя гума, че не ми се рискува по нашите пътища. И направо да питам - има ли други коли, 5х114 да стават за резервни за хондата.На следващата среща ще присъствам с удоволствие.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

намери си резервна гума от същия модел в някоя морга,че централния отвор и офсет-а на джантата може би са различни.а и не са много хондите с 5x114,3мм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега постни снимки да видим колата :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен колега :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...