Jump to content
manch

Гражданска отговорност

Recommended Posts

Здравейте колеги, положението е такова, че днес сутринта бях участник в ПТП виновна е другата страна, нямам каско. След като се обадих на застрахователната компания на другия участник в ПТП-то ме извикаха на оглед някаде из София. Въпроса ми е какво трябва да знам за такъв оглед? Дали ще опишат всички щети по колата, ще има ли сервиз за оглед защото има и щети по окачването и такива. Благодаря на отзовалите се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя, който ти прави огледа описва щетите, той пише какво може да се оправи от сервиз, кое се подменя с ново. ремонта трябава да е от срвиз, който може да ти издаде фактури за всичко правено по колата-части, труд и пр.много е вероятно да ти отпуснат по-малко пари от ремонта, затова е добре да ти завишат щетите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, ако избера да си правя колата на друго място, не в техните доверени сервизи, трябва да имам фактури и прочие за да мога да си ги осребря от сумата, която те ще ми отпуснат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип като почне да се ремонтира колата в сервиз може да ги викаш и за вторичен оглед, ако излезе нещо, което не са описали. Така съм чувал, че става, не съм го правил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...