Jump to content
hefest

съвети за малка градска кола(хонда)

Recommended Posts

колеги,преди време повдигнах тема за акорд 04 и мненията за него,и много колеги ми помогнаха с доста полезна информация,за съжаление,временното финансово положение ме препрати към сивик аеродек 98/00 1.8вти в конкуренция с црв 98/00 2.0 не остана много време и след 2 месеца ще ида и ще реша на място на кои от двата варианта ще се спра,но както и да го погледнем и двете предложения са чудесни за пътувания на дълги разстояния,но не и за ежедневния живот и пътуването на къси отсечки(тип градско),в момента съм с сеат ибиза 1.4 98 пълна инжекция,този които казва че са им евтини частите не лъже,но пропускаме че много често влизат в сервиза,и сега съм решил след като закупя и регистрирам вти-то или црв-то да продам или заменя ибизата,за малък клас хонда която е перфектна за градски условия.сега идва момента за вашата помощт в съвети и препоръки,нямам претенции много за годината на производство,просто да е здрава,с горе долу пъргав мотор,икономична,понеже ще остане на бензин и лесна за подръжка,за сега симпатизирам на сивик 5-та генерацияблагодаря за помоща на всеки отзовал се :tooth:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добрия избор е Хонда Джазз 2003 и нагоре ;) но все още са по-скъпи 8000 лв нагоре ;) за това ти предлагам Хонда Лого :P страшно здрава , нечуплива кола , икономична , най-добрия старт от всички Хонди ;) висока !!! Сивика също е добър , но е нисък - много често не съм можел да си отворя вратата заради това , слаби фарове , по-широка е от Логото съответно по-трудна за паркиране , води шофьора до по-агресивно каране - неикономично ;) докато Логото е първенеж на ниски обороти ;) От страна на поддръжката Логото почи задължително има смяна на ламбда сонда след около 120-140 000 км , което е равно на 400+ лв ;) и до там ;) След това значително по-малкото годинки са само в полза , опростеното окачване предполага по-малко части за смяна.Логото има и по-мека возия от Сивик-а ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом като търсиш малка градска кола, напълно съм зад предложението на Tino, а и доколкото разбирам ще е втори автомобил. За голям семеен автомобил, също подкрепям избора ти. Като везната можеби ще се наклони в полза на Аеродек-а. Не познавам в детайли Аеродек-а, но казвам това поради факта, че карам CRV и съм имал три Rover 400 ( ще се съгласите предполагам, че се доближава максимално до Сивик Аеродек). Ако търсиш комфорт за дълго пътуване, CRV-то лееееко отстъпва пред Аеродек-а. Единствено заради неудобните седалки, за пътуване над 150-200км. От тук натам въпроса е кои две от предложените четири, ще те грабнат от пръв поглед.Успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...