Lud s Motika 0 #1 Публикувано 7 Май, 2010 Здравейте,извинявам се ако темата не е на място,но искам да се похваля.Купих си страхотни железни джанти на изгодна цена от една автоморга на околовръстното.Искам да ви я препоръчам ако ви потрябват части.Името на Автоморгата е Диза.Намира се срещу хотел Дяволо,кв суходол. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxpower 0 #2 Отговорено 7 Май, 2010 Май си извадил късмет, колкото пъти съм опирал до морги толкова съм се обеждавал какви кожодери са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 7 Май, 2010 Браво че си попаднал на оферта. Дай да ги видим де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #4 Отговорено 7 Май, 2010 като са железни-какво им е страхотното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lud s Motika 0 #5 Отговорено 7 Май, 2010 като са железни-какво им е страхотното Нарушени са правилата на форума (Кирилица) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 7 Май, 2010 Значи колега чво пиши на кирилица и второ на мен това си ми изглежда като чиста реклама на тази автоморга,незнам какви са ви взаимоотношенията,ама едвали се регваш тук да се похвалиш какви железни джанти си купил .Те и от магазина да са пак невиждам какво им е страхотното черна тенекиена джанта.Ако пък са наистина толкова арни да беше пуснал една две снимки да им се порадваме и ние Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 7 Май, 2010 като са железни-какво им е страхотнотоСигурно са по страхотни от ония 16-ки, дето ги свалихме от Прелюда ти оня ден.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #8 Отговорено 11 Май, 2010 Здравейте,извинявам се ако темата не е на място,но искам да се похваля.Купих си страхотни железни джанти на изгодна цена от една автоморга на околовръстното.Искам да ви я препоръчам ако ви потрябват части.Името на Автоморгата е Диза.Намира се срещу хотел Дяволо,кв суходол. Колко лева за какви джанти? Така все едно нищо не ни каза. Аз лично не бих се разкарал до Суходол с тази оскъдна информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове