Jump to content
bate_em4o

Продавам Cr-v 2000година,

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Ами продавам си жипката. :)

Публикувано изображение

Продавам и останалия инвентар към нея,а именно ремаркето,лодката и двигателя за нея.

Не ме питайте "защо?".

Който се интересува от подробностите - на лични.Може и на алото-0888 509 617.

Забравих-цена за всичко накуп-9700.Може и на парчета.

Малко подробности.

Поради ред причини се налага да се разделя с тея хубави придобивки.

Лодка Zander 3 метра,алуминиево дъно,надуваем кил с места за две седалки.На един сезон е,държал съм я надута с азот-няма образувани гънки.Цена 1100лв.

Публикувано изображение

Двигателя е Yamaha 2,5 коня 4-ри тактов на един сезон и не повече от 40-50 моточаса.Цена 1300лв.

Ремаркето е правено със самостоино окачване(заден мост на Вартбург) ,преминало е технотест и има необходимите документи,регистрирано е в КАТ и има номер.И е изработено от АЕРОШМИРГЕЛА. :)

Публикувано изображение

Цена 1300лв.

И джипката Honda CR-V 4X4 2000 година,2000 кубика,147 кончета с газов инжекцион Zavoli с ДЕСЕН волан!

Публикувано изображение

Цената е 7000лв.

Ако има мераклия да купи всичко наведнъж-цена 9700лв!

За подробности на лични.

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови цени! :) Жипката 6600 кинта!Лодката 900 лв.двигателя за лодката 1100 лефаРемаркето 1000 кинта.Ремаркето+лодката+двигател накуп на далавера-2800!!! :lol:Колеги,ако има хора де им харесват нещата за продан но...не си падат по цените,нека ми драснат на л.с. Може нещо да се измисли! :) Но не мога да свалям вече много,щото продажбата става безпредметна.Няма да събера необходимите ми кинти. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови цени! ОКОНЧАТЕЛНИ

Жипката 6000 кинта!

Лодката 800 лв. -- ПРОДАДЕНА!

двигателя за лодката 900 лефа

Ремаркето 900 кинта.

Повече не мога да свалям!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да дам малко инфо, а и имам предложение. :lol: Значи жипката си е супер.Има си своите кусури,няма да са прааа...Не е на митичните 150 хил. километра а си е на повечко 190,ма са толкова. :) Газовата итжекция си струва сичките 1500 лефа дет съм вложил за нея.Та цената на жипката остава 4500.И общо тва праи 6 хилки.И СЕА-ГВОЗДЕЯТ НА ХАВАТА!!!Давам я на един вид безлихвен лизинг!(еи, ма съм се отворил бе :) )Понеже вече не ми требват сичките кинти накуп,ако има некои навит да даде половината и останалите за 3 месеца по 1000 кинта,и веднага мое си друса дупето във висок жип и да гледа на света от високо! :thumbs1: Та тая оферта си е за ората от форума,в мобилето не е така.Ае купувайте де! ;):P Никои ти не ще жипката бе! :honda:Ъпдейт:Нова цена-5800 лефа!!!:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелеее!Я да се вдигне.Барем някои си я хареса жипката. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не е продадена! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...