Jump to content
logoH

Сервиза на Бултрако София се е преместил.

Recommended Posts

Колеги вчера бях до сервиза им и кепенците бяха хлопнати.Преместили са се от 28.04 адреса беше някъде на Ботевградско, 258 ако не ме лъже паметта.В сайта го няма обявено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги вчера бях до сервиза им и кепенците бяха хлопнати.Преместили са се от 28.04 адреса беше някъде на Ботевградско, 258 ако не ме лъже паметта.В сайта го няма обявено.

Благодаря за инфото.А дали знаеш телефоните дали са сменени ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера ходихме до там...........намира се на 50-ина метра след караулката на излизане от София,като ни опътиха преди това на телефона им.Иначе си е класика............дори спирачните дискове(джаз) ги нямат в наличност и са с поръчка при това и на доста "джазови" цени................ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска и аз посетих.Новото къще е готино.Иначе с наличните , части същата работа.Ще ми звъннат , когато имат съмнителния чарк и тогава ще разглобяват ;)А според компа на мацката в магазина за резервни части няма такаъв автомобил :7-ма ген Тайп Р - 2003 или 2004 год. ;) Голям смех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали е същата мадама,но беше,като гръмната,когато я попитах за масичката в багажника на цр-в и се наложи аз да и я търся на компа..........цената естествено беше антихуманна.........та се възползвахме от услугите на колегата Dragi4.......... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...