Wardog 25 #1 Публикувано 28 Април, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги, от известно време 17ките ми се виждат малко... малки. Може би съм свикнал с тях... Върпосът е, че се замислям за 18", а колата е Сивик 5ген Хечбек... Размерът гуми за 18", който мисля че ще е най-удачен е 215/35/18. Какво мислите вие!? Ще има ли проблеми със завойте, возенето на 3-4 човека (общо), което се случва изключително рядко, но все пак... Сигурно ще вози като каручка (не че със 17ките вози по друг начин) и може би окачването ще е най-потърпевшо но... кеф - цена няма. Та... кажете какво е вашето мнение... отвен от гореизброените неща (комфорт, окачване и мощност) ще се лиша ли от още нещо? Благодаря Ви предварително Редактирано 28 Април, 2010 от Wardog Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 28 Април, 2010 Ами... то това е въпрос на вкус най-вече, но освен натоварените карета, окачване, влошена возия и т.н. - най-голямата загуба ще е за вида на колата. 5г с 18-ки е безумно грозна и неестествена гледка.Пак казвам - лично мнение. Не те ангажирам с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #3 Отговорено 28 Април, 2010 Също като колегата, смятам за излишно загрозяване, поставянето на джанти по-големи от 15" на сивик, друг въпрос е стойката на колата, ЕТ-то, и разни по-важни за пълноценния вид на автомобила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #4 Отговорено 28 Април, 2010 Ами аз не съм съгласен за по-големите от 15" джанти. Зимните са ми 15ки и като си сложа летни просто колата е... милион пъти по-красива, НО както каза колега - това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. Ако всички харесвахме едно и също щеше да има само един Сивик, но с различни ДК номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #5 Отговорено 28 Април, 2010 Без лоши чувства колега, също лично мнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #6 Отговорено 28 Април, 2010 Не съм се обидил ни най-малко. Просто исках да отбележа, че различните хора харесват различни неща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #7 Отговорено 28 Април, 2010 И моето мнение е да не товариш с 18" колицата.Брат ми си кара БМВ-то 5серия с 18" и наистина изглежда добре,но не си ги праедтавям на моя хеч.Моето мнение е караи си със 17".Щом зимните ти гуми са 15" ти сам виждаш разликата във возията като сложиш 17",а искаш 18". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #8 Отговорено 28 Април, 2010 Освен друсането не те ли притеснява че има голяма опасност да нарежеш гумите, един приятел има голф с нископрофилни гуми и доста пъти е сменял гуми и затова все кара с гуми втора употреба на година ги е сменял по няколко пъти сега си взе по високи гуми и няма проблем опират в веждите малко но той си е чубанини и не веднъж е съсипвал колите си от нехайство и скрънзавос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #9 Отговорено 28 Април, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimen 7 #10 Отговорено 28 Април, 2010 и на мен лично 18" ми се виждат твърде големи, пък и по тея пътища в БГ както изкривих една от 15ките за по-големи не си е работа, лично мое мнение на сивик 5 ген максимум 16" 'жанти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #11 Отговорено 29 Април, 2010 5 ген - 16 джанта е супер, ама зависи и джантата как ти отваря колата, има 16-ки който правят колата много яка , а има и 18-ка която я загрозява супер много, зависи от вкуса каква е джантата. лично мое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #12 Отговорено 29 Април, 2010 преди карах с 15-ки и ми се струваха малки.след като боднах 17-ката така се отвори колата че такава красота няма.само дето аз съм раздул калници и вежди за да не опира че 215 /40/17 с фланци на 25мм си е бая широко.колега ако имах пари бих боднал и 19 ки така Че ако те кефи се мятай на 18 ки.кефа цена няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #13 Отговорено 29 Април, 2010 (Редактирано) Над 17ка - Не, поне според мен, за да не се получи аналогия със повечето коли от този клип:http://vbox7.com/play:cb725ecb или този: http://vbox7.com/play:71d984bc това на шега разбира се, но с такива големи гуми, ще стои грозно. Редактирано 29 Април, 2010 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #14 Отговорено 29 Април, 2010 (Редактирано) Пич, много важно е да разбереш, че красотата и хубавата стойка на автомобила се създават не само с хубави джанти, но и с ниско окачване! Ако колата ти е достатъчно ниска, може и с 15-ки да изглежда добре. Специално за 5-тата генерация 15 и 16 цола са най-добрите размери, всичко останало е боза Редактирано 29 Април, 2010 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #15 Отговорено 29 Април, 2010 Пич,аз по принцип не се влиая от хорското мнение,затова ще те посъветвам да правиш каквото ти е кеф. Обаче,където ще търсиш скъпи гуми 18-ки а и самата цена на 18-те ,защо не вземеш да си поръчаш от Япония оригинални 15/16-ки Mugen и си рулирай??? Поне ще имаш нещо истинско и неповторимо на колата си. поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #16 Отговорено 29 Април, 2010 (Редактирано) Май ще пускам 17ките за продажба... Редактирано 29 Април, 2010 от Wardog Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове