Wyvern 382 #1 Публикувано 27 Април, 2010 Колеги някой знае ли къде във Варна мога да си купя такова нещо на по-нормална цена и дали въобще ги продават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #2 Отговорено 27 Април, 2010 Евро 07 продават дехидратори.Цените са около 20-30лв,Провери във интернет страницата им за по-сигурно дали имат точно такъв какъвто ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #3 Отговорено 27 Април, 2010 косер имат много модели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #4 Отговорено 27 Април, 2010 Зависи с какъв фреон си (R12 или R134a). Аз съм с R12 и не можах да си намеря дехидратор миналата година и си карам със стария !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #5 Отговорено 28 Април, 2010 за r134 от импас56 около 30лв или по малко. На други сервизи ми искаха 60-70лв, а и момчетата са фенове на маркатаАко не намериш и ти трябва спешно се обади, все още стои неразпечатан и близките 1-2 месеца няма да ми трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове