Jump to content
Jorjo

Помощ при "осъвременяване" на кола

Recommended Posts

Здравейте,пичове.Ситуацията е следната:На село имаме една кола.Спряна е от движение,но черните номера още са си на нея.Технически е читава и искаме да си я вкараме в движение.Доколкото знам ми трябват транзитни номера да я докарам до София,но само дето не помня какво искаха от КАТ за да ти издадат тези номера.Плащан е някакъв данък от рамките на 12 лева всяка година и пазиме още документ с описанието на колата.Надявам се да можете да помогнете по-обширно с този проблем,защото и аз леко недознайвам нещата,но нагледно ви обясних за какво иде реч.Благодаря.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да мине колата ТЕХНО ТЕСТ, дали е годна за движение. А транзитни номера незнам дали се издават, моя съвет е стани малко по рано и сутринта към 6-6:30 я закараи докъдето трябва, като можеш да вземеш някои да кара пред теб да ти прави параван.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mecho_klecho ако е бракувана тогава се минава на техно тест ,колегата е написал спряна от движение :) и има старите номера .Но май ще излеш пак прав ,де! Най добре да ходи до КАТ ако има и някой познат да му обърне внимание още по добре, и там да пита.Лошото е че ако го пипнат с колата в тоава и състояние дефакто без номера ще бере много ядове .По добре на платфирма и готово .П.п каква е колата :) .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съвета относно познат-сега се сетих,че имам такъв.Имам и приятел с платформа,ама горивото дето лапа...... Също оня малкия документ,който е останал е "Знак за технически преглед" от 2001г.А колата е един Вартбург.

Редактирано от Jorjo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато се сменяха номерата 2005-2006 (непомня кога беше точно), всички коли които неминаха в определеният срок, автоматично се бракуваха, защото трябваше да се спази от европеиския съюз спуснато изискване 90% от колите да имат гражданска, един шкодаджия отиде седмица след това и се наложи минаване на техно тест.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...