Jump to content

mecho_klecho

Фен
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mecho_klecho

  • Ранг
    Потребител

Последни посетители

2196 профилни разглеждания
  1. Само да направя скоростите и ще ти начупя кофата
  2. Оказа се че нищо не е притропало по двигателя а от скоростите е бил проблема така че двигателя е изправен.
  3. Продавам двигател ЕW3 1.5, каруратор, нещо претропа преди да го сваля предполагам че е лагер, не съм го отварял. Двигателя е почти цял, блок убурудван, глава убурудвана, смукател, изпускател, карбуратор, делко, картер бубина генератор са налични, единственото което липсва е шаибата на коляновия вал, притискателя и маховика. Предпочитам да го дам целия но ако на някои му трябва нещо нека пита. Цена 100 лева Нямам по хубави снимки някои ако иска ще направя по хубави.
  4. Когато се сменяха номерата 2005-2006 (непомня кога беше точно), всички коли които неминаха в определеният срок, автоматично се бракуваха, защото трябваше да се спази от европеиския съюз спуснато изискване 90% от колите да имат гражданска, един шкодаджия отиде седмица след това и се наложи минаване на техно тест.
  5. Трябва да мине колата ТЕХНО ТЕСТ, дали е годна за движение. А транзитни номера незнам дали се издават, моя съвет е стани малко по рано и сутринта към 6-6:30 я закараи докъдето трябва, като можеш да вземеш някои да кара пред теб да ти прави параван.
  6. Този е изработен и колата кара с него вече две години, но този вид фланци изхвърля много гумите навън (но пък има по хубава стоика поне според мен), и е по подходящ за коли на които главината им е със шпилки и се навиват гаики. Вторият вариант е със два фланеца първият се хваща за главината и се захваща със ботове които се скриват напълно във фланеца, а втория фланец се захваща за първият по същият начин и на него има отвори за гаиките които държът джантата, не сме го изработвали защото горния се оказа одачен за сега, но съм виждал коли с такъв и за сега не са се оплаквали. Ако има други въпроси пита. И да кажа че тези размери са за друга главина и може да се наложи промяна
  7. Да, направихме такива на един познат самоче от 5х114,3 към 4х100, ако искаш мога да ти пратя чертежи.
  8. ЛР-ката беше 3та в класа си въпреки че през полувиата състезание караше само на 3та птредавка и една четвърт от състезанието на 3 цилиндъра.
  9. За жалост колата не беше направена навреме но следващият път със сигорност ще участвам.П.П мислих си за спорт и тунинг но там пише ХОНДА спорт и тунинг и затова реших тук.
  10. Незнаех къде да пусна темата ако съм объркал раздела прощаваите и нека някои да я премести където трябва.Ето и снимките. Има интересни коли.
  11. Идеално, предполагам няма да е проблем да направя една две снимки под капака.
  12. Преди време купих нов двигател за Шкодата, един D16Z5 и мисля че повечето неща са ми ясни но все пак искам да видя двигателя на кола монтиран че да съм 100% сигурен преди да почна да връзвам тоци бензин и т.н. , та питането ми е ще може ли на следващата среща да доида да разгледам на някои D16-ката, на гребната, ако е удобно.Предварително благодаря за съдеиствието
  13. На Калояново се бях засякъл с един от вас и бяхме се уговорили да доида и аз на вашите збирки поне веднъж, но вечерта преди сбирката един моторист ме удари и сега колата не е много за показване. Като я оправя ще ви посетя.
  14. Имам ново питане. на двигателя има три сензора за температура на водата. Предполагам този е за да включи перката на радиатора предполагам този е за температурата която се показва на тъблото а този какво правя показва кога е прегряла, светла лампа на тъблото ли? И изобщо така ли се връзват за да знам къде да вържа моите уреди и да видя дали ще показват вярно.
×
×
  • Създай нов...