Jump to content
Ne4ovek

Нагорели клапани акорд 1.8

Recommended Posts

Здравейте, ще ви бъда мн благодарен ако може да ми кажете вие какво мислите:)

става въпрос за следното: намерих си хонда акорд 1.8 с газов инжекцион 2001г, но ми казаха Че има един проблем и той е тоЧно вследствие на не добре подържани клапани които са нагоряли. Майстора ми каза Че ремонта Ще ми струва към 400лв . инаЧе всиЧко др по колата е перфектно и работи та мисалта ми е заслужава ли си да дам толкова пари за ремонт на клапани като я купя или да не се занимавам????

благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как разбраха, че са ти нагорели клапаните? и колко искат за колата. свали им от цената за ремонта като ти харесва толкова и си я взимай. ако са само клапаните не е толкова голям проблема, пасват се, ако не стават се сменят, понагласяш главата и си готов. ама 400 лв не съм сигурен, че ще ти стигнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ти за отговора pitbuls

знаЧи става въпрос за габрово а аз не съм от там. Като се поразрових в форумите видях телефона на майстор който препоръЧват за габрово. Свързах се с него и той се сети за колата понеже не били толкова мн там и ми каза колата е перфектна само това и е проблема и при мен ремонта струва 400лв. инаЧе колата я дават за 7000лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвет - не се занимавай! Намери си читава...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

400 лева ме съмнява, само гарнитурите излизат 200/250, ако сменяш изпускателни клапани 150 лева, сваляне и качване на глава 100/150лв., и в крайна сметка пак не знаеш като се свали какво ще излезе. Моето предложени е следното : една цяла глава струва 500лв. с гарнитури и труд ще легне грубо 1000 лева, предложи на продавача 6000лв. ако иска ! Това само при условие, че искаш точно тази кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колега, при такъв избор на коли в момента, как ще купиш кола, която знаеш, че е счупена бре?!Били нагорели клапаните?! Къв е тоя велик майстор, по вкуса на маслото ли го определи?Разбирам да купуваш някакъв изключително рядък автомобил, ама с такива акорди е пълно.Ей някой хора са мазохисти сякаш.Да дадеш 7 бона за да се впуснеш в приключения с майстори, ремонти, части...

Редактирано от TipoMan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разубедиха ме вече отказах се !!! благодаря за съветите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...