Jump to content
LionHeart

Информация относно Сивик

Recommended Posts

Здравейте, покрай няколкото пуснати теми наскоро за абитуриентски балове, реших и аз да се пристраша и да питам за някой колега от Варна със 8-ма генерация Сивик и по възможност на няколко пъти съм виждал един TypeR (ако някой може да ми даде информация за него ще съм благодарен), но и да не е такъв пак ще черпя! Надявам се някой колега да удари едно рамо на един младши Хондаджия, на който му предстои бал. :angry::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За червения ли говориш?

Именно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се колегата BOSS`HOGG да няма нищо против,че го споменавам, колата е негова :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам неговата не е ли 7-ма генерация. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Търсенето май завършва с разочароващ край, понеже от никаде няма никаква информация за човека ... :) Ако някой има идеи да споделя понеже не ми се ходи на бала със някакви банални БМВ-та или Мерцедеси, а и все пак не ми се изневерява на марката .. :)

Редактирано от LionHeart

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черния Type R 8-ма ген. го кара един младеж с бръсната глава, няма никъде стикер на форума, засичам го често на Чаталджа, но трябва да го видиш някъде и да говориш с него иначе нямаш шанс. А относно някоя друга кола, питай някой, Стамен, Драго или някой друг от варненската група, мисля че ако някой е свободен и има желание няма да ти откаже.Поздрави и успех с намирането.пс: аз бих могъл да се пусна в колоната в града :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черния Type R 8-ма ген. го кара един младеж с бръсната глава, няма никъде стикер на форума, засичам го често на Чаталджа, но трябва да го видиш някъде и да говориш с него иначе нямаш шанс. А относно някоя друга кола, питай някой, Стамен, Драго или някой друг от варненската група, мисля че ако някой е свободен и има желание няма да ти откаже.Поздрави и успех с намирането.пс: аз бих могъл да се пусна в колоната в града :)

Мерси за информацията колега, дано го засека някъде пича с бръснатата глава... ако не, ще говоря с написаните от теб хора и дано има развитие. :) PS: идвай.. колкото повече, толкова по-забавно. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Кола вече е намерена, благодарение на колегата с уникалния CRX - Vasil Vlahov :P;) Моля темата да се затваря. ;)

Редактирано от LionHeart

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...