Jump to content
Honda_Rover

От Rover към Honda

Recommended Posts

Здравейте Honda Fan club.Карам Rover 414SI 1997 г на който му правих:1)Двигател- гарнитура,глава,сегменти,гумички и т.н2)Скоросна кутия- Лагери първичен вал,аксиален лагер3)Съединител комплект4)Кормилна рейка 5)Нов радиатор,задни тампони,накладки,лагер на компресора на климатика6)Ролки,ремъци-стандартните процедури7)Чисто нова боя- по-тъмно бордо Вложих много в тази кола,защото ми е първа кола,а и исках да я направя,но правийки си равносметка аз съм дал 2300лв за ремонти само за една година...Сигурно ме мислите за луд,но преди 1 г уж добър човек-много добър приятел-търговец на коли ми я продава и казва следното "само сипваш и караш" и аз му повярвах и се прецаках.Та вече продавам моята като нова кола и искам да премина към Honda(чудите се защо след като колата ми е вече перфектна еми защото ХОНДАТА СИ Е ХОНДА),но тъй като се напатих моля някой колега от Пловдив ако има възможност да провери ето тази Honda,защото идват ми тежки изпити и нямам възможност да пътувам до там http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details. И ако е читава ще се опитам да бартеросвам моята и да изплащам хондата.Съветвайте ме нещо,споделете,напишете.....А ето и моята кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details

Редактирано от Honda_Rover

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам знаеш, че тази Honda е 50% Rover. :devil: Което в никакъв случай не означава, че задължително ще дадеш още 2300лв. Според мен покупката на 10 и повече - годишна кола е 90% късмет дали ще попаднеш на читава бройка. Може да купиш някое Punto, например, за 1500лв и три години да не се налага да му правиш нищо, или да купиш някоя Honda или Toyota за 6000лв и да не излизаш от сервиза. Просто ти трябва голяма доза късмет. Моят Civic, ако не бъркам, е със същия дизелов двигател, като на горепосочения Accord, но без интеркулер и за 200 000км все още не е имал нужда от никакъв ремонт.Така или иначе, не мога да помогна (нито разбирам много от автомобили, нито съм от Пловдив), но поне мога да ти пожелая късмет с избора и покупката!

Редактирано от Данаил Коев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от роувър пак на роувър дизеловите двигатели на хонда до 2001г са от роувър по-добре вземи бензинка (не казвам че роувърския дизел е лош)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100 пъти е по добре дизел на ровер отколкото бензинка пак на ровер...............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега а в обявата защо пише че спестяваш за Ровър 75?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не обиди Rover феновете :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не обиди Rover феновете :D

Евала тогава на колегата! :D Редактирано от jorko82

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се,че ме разбирате и да наистина написах,че спестявам за ровър 75 за да не обидя колегите от Rover fan club,а и въпреки,че попаднах на кофти ровър,който накрая го направих мисля,че е сполучлива кола ако (му се смени гарнитурата и термостата)и се поддържа.Та колегите от Пловдив ако може някой от вас наистина да провери хондата ще му бъда благодарен,а и ще стана част от хонда семейството в България+баща ми имаше преди 3 години Honda Pilot и още от там си ми е скрита тръпка.Също така някой от вас ако намери друг читав Акорд или Сивик 4/5 врати,който може да се бартеросва+лизинг за останала сума да пише.Твърдо съм решил да мина на Honda.Тази Хонда 7333лв я свалям до 5000/4333 хиляди след като давам моята и си ги изплащам студент съм все пак и мога да заделям за всеки месец и така.Колегите от Пловдив ако ми направите тази услуга сте.... the best of the best :D + разбира се ще почерпя + като гледам в мобилето има и други Хонди от Пловдив.Защо се обърнах към вас?Защото първо карате Хонди,познавате ги и второ може да разберете една кола дали е читава или не и така.Благодаря ви !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, че не мога да помогна с огледа, но щом искаш мнение:

от роувър пак на роувър дизеловите двигатели на хонда до 2001г са от роувър по-добре вземи бензинка (не казвам че роувърския дизел е лош)

Ако търсиш бегачка, да - бензин.Ако не, не виждам причина да не скочиш в дизелов Акорд.Три години карах Ровър , като твоя, само че 420 SDi, двг. 20T2N, т.е. турбо, интеркулър.Не съм имал никакви проблеми, само консумативи. Предполагам, че Акорда е със същия двг.п.п. Не знам за Германия, но в UK 10-годишна кола под 100000 МИЛИ е голяма рядкост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,и аз като теб първата кола ми беше Роувър 214,мале кви мъки сам брал с него :cool: Наистина не са много читави,след това последва едно седанче 5та ген д16з6 и от тогава друга кола освен хонда не искам да карам,макар че ми се наложи да го продам,но сега търкалям пак седанче самоче с по малкък мотор :) И пак сам доволен,така че хич не му се чуди :) Късмет и Успех с продажбата и покупката! Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не се притеснявай и аз като теб не попаднах на кола, сивик купе 5 ген , дотук 2000 лв всякви ремонти , без боя още ама мойта си я зех сам от австрия и знаех че си е барака и след това ще имам ядове. ама да караш хонда си кеф малко или много :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за вниманието.Дано някой колега от форума да е от Пловдив и да провери колата и ако е добра задействам нещата.Желая ви безаварийно каране и да ви радват хондите със своята здравина и надежност :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...