Jump to content
Jeepers

До колегите с 5та прелюд

Recommended Posts

Колеги някой знае ли колко е стандартния ЕТ на прелюд 5та ? Питам защото имаме претиснение за едни 17ки с гуми 205 40 17 ЕТ 35 дали ще упират.Според мен няма да има проблеми ,но все пак да попитаме хората които имат такива колички ;) ПП: Благодаря на вички които ще дадът по едно мнение :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стандартно е 55.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някой друг колега няма ли да сподели мнение?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също четох из чуждите форуми и - 55мм :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

35 е малко рисково. С 205/40 може и да няма проблеми. По принцип под 38 е проблемно, но зависи и от гумите. Моите петнайски са с ЕТ37 и запълват калника до ръба. 17-ките са с ЕТ 40 и уплътняват перфектно с 215/45/17.Няма значение дали е 4-а или 5-а гнерация. Нещата стоят по абсолютно един и същ начин.235/40/17 с ЕТ 35 опират със сигурност, ако си със сток окачване (задната част на гумата жули задната броня). С 205/40 може и да стане, но без проба не може да се каже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е това 235 40 17 си е доста огромна гума а и разликата в диаметрите е огромна 620 срещу 596мм.Аз като смятам 205 50 15 са с диаметър 607 или с 11мм по големи от въпросните 17ки. Пък аз моя прелюд съм го карал с 205 60 15 и ет 38 и съм нямал проблеми ,както и да е ако има някой с въпросните джанти и гуми на колата си нека сподели :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митко е прав,аз съм с 235/40/17 и със сток окачването ми търкаха в ръба на бронята.Със Конито сега,в натегнато положение, не опират никъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

натегнато т.е вдигнати ли ?А с колко ЕТ са джантите ? Много място имал бре баси 235 гуми да побира ,значи 100% няма да има проблем щом сте събрали такива гуми .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мойта 4та с 205\45\17-никъв проблем,всеки месец сменявам джантите заради ЕТто,но най-добре стои с ЕТ 35

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това мнение търсихме от човек с такива гуми и ЕТ ,щом стават 45 значии 40 :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...