Jump to content
deqngenov

крушки за фаровете

Recommended Posts

днес си взех 2 крушки на henkel но са 100w и искам да попитам преди да ги сложа има ли някакав риск от това че са 100w

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

май се прецаках с тия крушки :):o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-много да ти изгори бушона и да трябва да смениш бушон и крушки. Приготви си едно бушонче и пробвай :) За друг варянт не се сещам, но според мен са силнички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Генов, предполагам че проблема ти е, че не ти достига светлина заради състарената пластмаса на фаровете. Както е писано много пъти вземи ги полирай, ако не ти се занимава тук във Видин има човек който ги полира за 5 лв. на фар, работи с материали на 3М, поне така пише в обявата, аз не съм се възползвал от услугите му. И моите са за полиране и все се каня. Виж в техническите теми, там има и снимки преди и след, разликата е голяма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

фаровете сам ги минал 1-во на водна щурка мисля че 2000 беше след това с полирпаста и са екстра.а относно това че сам взел по силни е причината че човека в магазина каза "имам 65/50w и 100/90w" попитах го кой препорачва и той предложи по силните и тях взех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи колега един мои приятел си сложи 100 вата крушлета.. имаше проблеми.. Така по темата по точно може да ти изгори врътката за фаровете защото там са слаби места както и буксата за крушката ..слагаш 2-ве 40 амперови релета и няма да имаш дерт .. ако ще гори нещо ще са те :) 4-5 лв струва 1-то реле :D или другия вариант е да си купиш ОСРАМ НАЙТ БРЕИКЪР ( OSRAM NBR) към 12-13 лв струва 1-ната крушка Н4 но са страшни..аз съм много доволен от тях :o но просто ги замених с ксенон :) Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз си сложих на моята англичанка 100 ватови и едната ми букса се стопи и трябваше да сменям букси,а незнам дали и от по силните крушки ни и единият рефлектор почнал да нагаря.Проблема се оправи след като си купих ксенон,ето като този http://www.bktuning.net/Photos/Xenon/proje...ixenonoptic.jpg направо заспа,оригинал севлиево стана, :) много съм доволен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста е писано за това.Може и да нямаш проблеми. Аз на шкодата преди 10 години слагах някакви 100 ватови крушки за по 1лев бройката и немах проблеми....но...- Може да ти изгори ел.инсталацията на кабелите, тъй-като проводниците са смятани за два пъти по-малък ток.- Може да ти прегреят фаровете, да ти прегори рефлектора , пластмасата и т.н.Като имаш предвид, че един комплект ксенон струва 70лв в момента, не си струва риска според мен...

Редактирано от TipoMan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че нещо, ама помисли ли на тия срещу теб дали ще им е много гот като им блеснеш насреща?!А и ако не ти светят добре фаровете, е възможно не само да искат полиране, а и отваряне и почистване на рефлектора (ако има прах по него). А обикновено той е поизпечен и съвсем се прецаква, ако не внимаваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за тия срещу мен няма никаф риск просто защото тия крушки светят колкото да не умрат изобщо няма да кажеш че са 100w БОКЛУЦИ са пълни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...